Și-a ucis nevasta, iar apoi i-a dat foc

2540
Și-a ucis nevasta, iar apoi i-a dat foc - acfdb915545bf3f450e8e07dfe88a33d.jpg
Un bărbat din localitatea Vadu și-a ucis cu sânge rece soția, după care a urcat-o în mașină și a dus-o pe câmp. Pentru a șterge urmele, a incendiat mașina în care se afla trupul femeii.
Luni seara, Vasile Câniparu, de 39 de ani, din localitatea Vadu, s-a luat la ceartă cu soția sa, Lavinia Câniparu, de 32 de ani. Cei doi erau căsătoriți de 15 ani și aveau împreună doi băieți, unul de trei ani și altul de 11 ani. Într-un moment de furie, bărbatul a pus mâna pe o rangă și și-a lovit cu bestialitate nevasta, fără să țină cont că cei doi copii erau în camera alăturată și așteptau ca mama lor să le aducă de mâncare. În momentul în care a văzut că femeia nu mai mișcă, Vasile Câniparu s-a dus în magazie și a luat o sticlă de doi litri cu benzină. Și-a târât soția până la mașină și a plecat pe un câmp dintre localitățile Vadu și Corbu. Ajuns acolo, a turnat benzina peste mașină și i-a dat foc, lăsându-și nevasta pe bancheta din spate. A privit câteva minute cum arde autoturismul, care avea doar 10.000 de kilometri la bord, iar apoi a plecat să se predea polițiștilor.
În același timp, un trecător a observat incendiul și a sunat la 112. La fața locului, au sosit pompierii de la ISU Dobrogea care au lichidat focul. De-abia după stingerea incendiului, pompierii au descoperit în mașină cadavrul Laviniei Câniparu, de 32 de ani, și au alertat polițiștii.

S-a predat singur polițiștilor
Ajuns la Poliție, Vasile Câniparu le-a spus oamenilor legii că și-a ucis nevasta, iar apoi i-a dat foc. Ulterior, a pus mâna pe telefon și a sunat-o pe mama Laviniei. "Mergeți și luați copiii de la Vadu. Eu m-am predat la Poliție", a spus tânărul. Întrebat de soacra sa ce s-a întâmplat, el i-a răspuns că o să afle mai târziu. Speriată, femeia a alergat într-un suflet la casa fiicei din Vadu și acolo a văzut nenorocirea. Bucătăria era plină de sânge, iar cei doi nepoți erau speriați.
"Cel mic nu prea realizează ce s-a întâmplat. În schimb, cel mare, Andrei, este șocat. O să-l ducem la un psiholog după ce o vom înmormânta pe Lavi. Nu l-am crezut în stare de așa ceva pe cumnatul meu. Nu mi-am închipuit niciodată că ar putea face un asemenea lucru. Se mai certau uneori, mai ales de când au cumpărat mașina. Dar nu ne-a spus niciodată că măcar ar fi primit o palmă de la el. Și acum să o ucidă în asemenea mod", a declarat Irinel Vilău, fratele Laviniei.
În altă ordine de idei, polițiștii spun că motivul crimei ar fi fost gelozia. De altfel, mai mulți oameni care îl cunosc pe Vasile Câniparu spun că acesta era un bărbat foarte muncitor și gospodar, dar extrem de gelos. Din câte se pare, în ultima perioadă era foarte nervos deoarece soția lui făcea croitorie și mergea deseori acasă la clientele sale. Acest lucru se pare că i-ar fi dat de bănuit bărbatului că nevasta s-ar putea întâlni și cu altcineva. Tocmai faptul că bărbatul ei o acuza de infidelitate pe nedrept a făcut-o pe femeie să-i spună că dorește să divorțeze. Acest lucru l-a înfuriat la culme, totul degenerând în crimă.
Cadavrul a fost transportat la morga, iar anchetatorii urmează să stabilească dacă tânăra era deja moartă atunci când a fost mașina incendiată sau a murit de vie.
Vasile Câniparu a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru omor calificat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Iunie 2010
Stire din Eveniment : Violată și ucisă cu sânge rece
Pagina a fost generata in 0.317 secunde