Și-a uitat mapa plină cu documente pe trotuar

81
Și-a uitat mapa plină cu documente pe trotuar - masinajandarmeriestatiereceptiep-1371464000.jpg

Articole de la același autor

Un jandarm constănțean i-a returnat o mapă plină cu documente unui cetățean care și-a uitat bunurile pe bordura unui trotuar. Plutonierul Daniel Cazacu, subofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, aflat în patrulare în zona magazinului Kaufland, în dreptul stației de autobuz a liniei 100, a observat o mapă și un portofel. 




Subofițerul a inventariat bunurile de mapă și portofelul în prezența unui martor. În interiorul acestora au fost găsite o carte de identitate, pe numere lui Aurel M., de 51 de ani, din Lumina, un permis de conducere, o legitimație de serviciu, un permis de pescuit, un card bancar, mai multe acte de firmă, diverse chitanțe și multe cărți de vizită. Subofițerul a telefonat la numărul de telefon afișat pe cartea de vizită. Proprietarul a fost cel care a răspuns, s-a prezentat la fața locului și și-a recăpătat bunurile, după semnarea procesului verbal. 


Aurel M. le-a spus jandarmilor că stătea pe bordură în stația de autobuz și aștepta o rudă, care l-a luat cu mașina, însă a uitat să ia și mapa și portofelul. Acesta i-a mulțumit jandarmului și a înaintat la sediul IJJ Constanța o scrisoare de mulțumire. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Ianuarie 2013
Stire din Social : CAPCANE FATALE PENTRU CONSTĂNȚENI
Pagina a fost generata in 0.6037 secunde