Și-au scos la vânzare pistoalele cu glonț

1012
3

Articole de la același autor

Deținătorii de arme letale din Constanța au fost verificați, în ultimele zile, de ofițerii Serviciului de Arme, Explozibili și Substanțe Toxice din cadrul Poliției Constanța. Acțiunea a făcut parte din campania demarată la nivel național, la dispoziția ministrului Administrației și Internelor, Gabriel Berca, după ce, la începutul acestei luni, un polițist a pătruns într-un coafor din București și a împușcat opt persoane.
Comisarul șef Mihai Toporan, șeful AEST Constanța, ne-a declarat: "Au fost efectuate verificări privind deținătorii de arme cu glonț, de pază și apărare. Nu au fost descoperite nereguli, dar șase dintre deținători au renunțat la arme. Nu au fost probleme, ci nu au mai dorit respectivii să posede arme, așa că le-au pus la vânzare în magazinele de specialitate". Potrivit polițistului, în județul Constanța sunt 170 de deținători de astfel de arme.

Comentează știrea

Armurierul
22 martie 2012
Arme de foc

Romania are cele mai putine arme de foc pe cap de locuitor din Europa! Este bine, este rau, nu stiu. Mai stiu ca Finlanda are cele mai multe arme pe cap de locuitor, aproape 85% din familiile finlandeze au o arma de foc in casa! Dar Finlanda nu are niciun analfabet, iar invatamantul este cel mai performant din Europa, in vreme ce Romania este pe primul loc la numarul de analfabeti si pe ultimul loc la performante ale invatamantului... In Romania sunt 150.000 de "romani" care nu stiu sa citeasca, in vreme ce 40% din populatie citeste cu mare greutate!?! Ce s-ar intampla daca o populatie de o calitate atat de proasta ar fi inarmata?!

nsd
22 martie 2012
Draga "Armurierul"

Si eu sunt tentat sa dau vina pe analfabeti,dar se pare ca ne inselam amandoi.Ofiterii batrani povesteau ca in armata veche(la inceputul secolului XX),soldatul venea acasa in permisie,cu pusca la umar.Isi agata pusca in cui si pleca la nunta.Soldatul pleca la betie,dar nu se auzea niciun foc de arma.In Romania anilor 1910 au existat mai multi analfabeti decat avem azi in tara.Apoi am crezut ca numai nataraii si analfabetii isi bat sotiile,dar am aflat ca pana si un ministru si-a batut nevasta.Cauza multor nenorociri nu este incultura,sau absenta legislatiei in domeniu.Cauza multor nenorociri este lipsa noastra de RESPECT si DISPRETUL.Este un soi de "nascut liber",cum zic liberalii.Cand copilul meu a invatat sa inoate,i-am spus ca trebuie sa respecte marea si sa nu se lupte niciodata cu apa,pentru ca va pierde mereu.Cand copilul meu si-a cumparat o masina,i-am spus ca automobilul trebuie respectat asa cum iti respecti parintii.Automobilul nu este o jucarica.Multi dintre noi au facut trageri in armata.In poligoanele militare a existat si exista un adevarat "ritual" in timpul antrenamentelor cu arma. Cu toate masurile impuse in poligone s-au intamplat si acolo multe nenorociri.In schimb,daca in armata nu am invatat sa trag la tinta,am invatat altceva:sa nu ma joc cu o arma sau sa RESPECT o arma.Si inca ceva care nu poate fi trecut cu vederea,ca sa va convingeti ca am dreptate.Prin anul 2004,Mazare se poza mandru cu un pistol la cingatoare.Atunci nu l-a sanctionat nimeni,ba chiar a fost aplaudat si reales mare primar de Constanta.Alte comentarii sunt de prisos.

Sami
9 noiembrie 2012
Permis pentru arme ?

sa se extinda piata pentru arme .. sa isi bage permisele in cur ...daca vrei sa omori un om chiar iti trebuie pistol ? e doar inca un mod de a-ti rupe buzunarele.. hai sictir

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Jaf armat în cartierul Km 4 - 5
Pagina a fost generata in 1.4501 secunde