Șicanare în trafic? A ajuns cu mașina în copac, din cauza șoferului unui microbuz de transport persoane

365
Șicanare în trafic? A ajuns cu mașina în copac, din cauza șoferului unui microbuz de transport persoane - microbuzaccident-1572993379.jpg

Articole de la același autor

O șoferiță a fost rănită, ieri, într-un accident rutier, după ce a fost implicată într-un accident rutier din cauza șoferului unui microbuz de transport persoane. Potrivit oamenilor legii, incidentul rutier a avut loc în jurul orei 7,15, pe DJ 226, în apropierea localității Mihail Kogălniceanu. Un bărbat de 62 de ani, șoferul unui microbuz de transport călători care circula pe ruta Constanța – Hârșova nu ar fi respectat obligația celui care este depășit, de a se deplasa cât mai aproape de marginea din dreapta a părții carosabile sau a benzii, și a creat o stare de pericol pentru un autoturism condus de o femeie de 41 de ani, în timp ce aceasta a efectuat manevra de depășire. Pentru a evita intrarea în coliziune laterală cu microbuzul, șoferița a virat către stânga, unde a intrat în acostament, iar ulterior a pierdut controlul direcției și a intrat într-un copac. 


"Între cele două vehicule nu a existat o coliziune, iar după producerea evenimentului, conducătorul microbuzului nu a oprit, ci și-a continuat deplasarea. Acesta a fost depistat de polițiști în localitatea Saraiu", au arătat reprezentanții IPJ Constanța. În urma accidentului, șoferița a fost rănită ușor. 


Împrejurările producerii accidentului sunt anchetate de oamenii legii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3719 secunde