Șicanare, scandal și accident rutier grav în stațiunea Mamaia

2478
20
Șicanare, scandal și accident rutier grav în stațiunea Mamaia - fondaccident-1373220699.jpg

Articole de la același autor

O seară în care distracția trebuia să fie cuvântul cheie s-a terminat tragic pentru mai mulți tineri din Constanța și Ploiești. Cătălin Nicolescu, de 20 de ani, din Ploiești, se zbate între viață și moarte după ce a fost lovit din plin de o mașină, în urma unui conflict spontan apărut în fața unui bar din stațiunea Mamaia, în noaptea de vineri spre sâmbătă. 
Emil Petru, de 19 ani, din Constanța, și-a parcat mașina, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în zona Coyote Ugly din Mamaia, moment în care l-a acroșat cu oglinda pe un tânăr care se plimba prin parcare cu mai mulți prieteni. După producerea coliziunii, tânărul nu a fost rănit și nici mașina nu a fost avariată, însă pietonul lovit a fost atât de supărat, încât a vrut să-i ceară socoteală șoferului iresponsabil. 
Conducătorul autoturismului, Emil Petru, a încercat să aplaneze conflictul și s-a dat jos din mașină, îndepărtându-se, pe jos, de tinerii supărați. 
După puțin timp, șoferul a revenit la fața locului pentru a-și lua mașina și a pleca din parcare, însă tinerii supărați din Ploiești nu plecaseră din acel loc, ci îl așteptau pe Emil Petru. La momentul întâlnirii, mai mulți tineri din grup ar fi vrut să-l ia la bătaie pe șofer, însă acesta a reușit să se urce în mașină și să plece de pe loc. Văzând cele întâmplate și convinși că șoferul merită o lecție, Cătălin Nicolescu, de 20 de ani, s-a poziționat pe stradă, în fața mașinii, cu gândul că șoferul va încetini și va opri autoturismul. Din nefericire însă, conducătorul auto nu a oprit, ci l-a lovit din plin pe tânărul de 20 de ani, care a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență în stare critică. Medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire. 
Tânărul șofer este cercetat pentru vătămare corporală gravă. 


Comentează știrea

20 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Danâlețul reshapat
8 iulie 2013
Vai, vai..

Un tanar de 20 de ani ,si-a parcat "masina" !!!!. Care masina??,ca-la varsta lui !!!.El e doar "cocalar"(ca multi altii)-nu a muncit pentru acea masina

Alina
8 iulie 2013
Eronat

Eronata informatia!nimeni nu s-ar fi asezat in mijlocul strazii,riscand!!

Bianca
8 iulie 2013
Accidentul

Sunteti niste nenorociti!!! Cel de 20 de ani se zbate pt a traii!!! Iar baiatul de 19 ani nici macar proble pt droguri nu i s-au luat !!! Nu este adevarat ce scrie aiai !!! Baiatul de 20 de ani a fost lovit intentionat de acest nemernic !!!

Anonim
9 iulie 2013
DA !

Un articol simplu, scurt si la obiect. Relateaza succint firul evenimentelor care s-au intamplat. In sfarsit un articol care nu "infloreste" cu stereotipuri deja prea des folosite si care nu sunt adevarate! Fiind la fata locului chiar am cautat un articol care sa semene cu ce a fost acolo.

Anonim
9 iulie 2013
...

Tanarul de 19 ani merita sa infunde puscaria !!! Clarrr!!! Asa oamnei nenorociti ca el nu merita libertatea!!!

Ionut
9 iulie 2013
replica

Sa ne dam cu pararea ca niste dobitoci ar fi prea mult ! Gandeste-te ca dobitocul ala beat aproape in coma care a fost calcat a dat cu pumnii in masina aia de au ramas semne pe masina din cauza pumnilor. asa ca daca il prindea pe tanarul sofer probabil il omora din bataie. eu unul zic ca a procedat corect si anume : a incercat sa isi ceara scuze, a plecat si si-a vazut de treaba lui ... iar la intoarcere a fost batut si apoi cand s-a urcat in masina sa plece repede s-a intamplat intamplarea neplacuta DAR NU DIN VINA LUI. Vina a fost a celui vatamat si nimeni nu o recunoaste . pentru cei ce nu au fost acolo mai bine sa taca dracu' din gura !

Răspuns la: Accidentul
Adăugat de : Bianca, 8 iulie 2013
Sunteti niste nenorociti!!! Cel de 20 de ani se zbate pt a traii!!! Iar baiatul de 19 ani nici macar proble pt droguri nu i s-au luat !!! Nu este...
ionut
9 iulie 2013
replica

puscaria sa o infunzi tu cu mata boule !!! Chiar daca betivul ala care a fost calcat o sa moara se datoreaza doar boilor de parinti care l-au invatat sa fie damblagiu si vina lui de barbat orgolios. Daca nu stiti taceti in mortii mamelor voastre din gura. lasatii pe alti care au vazut sa DISCUTE SI PE CEI CU EXPERIENTA SA REZOLVE !

Răspuns la: ...
Adăugat de : Anonim, 9 iulie 2013
Tanarul de 19 ani merita sa infunde puscaria !!! Clarrr!!! Asa oamnei nenorociti ca el nu merita libertatea!!!
Anonim
9 iulie 2013
...

Bai handicapatilor si dc a fugit de la locul accidentului dak nu a fost vinovat ? Nu vedeti ce retardati mintal sunteti!!! Sa va dea Dumnezeu tot raul din lume !!! Oameni fara milaaa!!! Puscariaa sa o infundee!!! Clarrr!!!!

Anonim
9 iulie 2013
...

In parere de bine tanarul de 19 ani autorul acestei intamplari Petru Emil , isi merita soarta si in maxim in 48 de ore va fii incatusat! Merita mult mai mult pentru ce a ffacut!!!!

anonim
9 iulie 2013
ptr.ionut avocatul diavolului

iti doresc sa ai parte de o moarte cerebrala lenta cu ventriculi inundati de sangele tau rau,sa vedem si noi ce vina au parintii tai ca au fatat un bou.

Răspuns la: replica
Adăugat de : ionut, 9 iulie 2013
puscaria sa o infunzi tu cu mata boule !!! Chiar daca betivul ala care a fost calcat o sa moara se datoreaza doar boilor de parinti care l-au...
20 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Iulie 2013
Stire din Diverse : Week-end pe ritmuri house
Pagina a fost generata in 0.5215 secunde