Siguranța votului din 11 decembrie, în pericol!

796
2
Siguranța votului din 11 decembrie, în pericol! - siguranta-1473782584.jpg
Siguranța alegerilor din iarnă ar putea să nu mai poată fi pe deplin asigurată, din cauza lipsei de personal din MAI, precizează vicepreședintele SNPPC, Dumitru Coarnă. Acesta declară că alegerile sunt în pericol, cauza principală fiind starea de incertitudine cu privire la ordonanța 57 care completează articolul 40 în legea pensiilor militare 223.

"Am declarat că sunt în pericol alegerile pentru simplul motiv că această ordonață 57 modifică și completează articolul 40 în sens negativ legea pensiilor militare 223. Această stare de incertitudine creează un mare disconfort în Ministerul de Interne, pentru că sunt anumite zvonuri care circulă și atunci oamenii au posibilitatea opțional să iasă la pensie, dar unii dintre ei chiar nu doresc. Și aceste zvonuri circulând, sigur că am ajuns în situația ca în momentul de față să avem peste 9.000 de dosare depuse la casa de pensii a MAI. Analizând sistemul de referință, 9.000 de dosare aveam în trei ani. Or, acum suntem în luna august și avem 9.000 de dosare", declară, pentru presalibera.ro, Dumitru Coarnă.

Acesta afirmă că este posibil ca, până în decembrie, aproximativ 10.000 de oameni să își dea demisia din funcțiile pe care le ocupă în cadrul MAI. 

Comentează știrea

mr. Anaconda
14 septembrie 2016
vot?

Anul aceste voi "vota" prin Satul de vacanta la o terasa cu prietenii. Se merita sa-mi sacrific timpul meu liber pentru niste mincinosi?

m
14 septembrie 2016
mm

Da,se merita.Pentru a da o palma politicienilor te duci la vot si ii votezi pe toti ca sa nu se supere.De ce sa-si puna stampila pe buletinul tau de vot cei din comisii dupa terminarea votarii?Asa stii ca l-ai anulat cu mana ta!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1729 secunde