Un deputat de Constanța candidează independent la parlamentare

664
3
Un deputat de Constanța candidează independent la parlamentare - remuscernea5-1472993905.jpg

Articole de la același autor

Deputatul Colegiul 9 din Constanța, Remus Cernea, a anunțat că, la alegerile parlamentare din 11 decembrie, va candida independent, în București, unde ar putea avea "anumite șanse" pentru a fi ales, ceea ce ar reprezenta o premieră, deoarece niciun candidat nu a obținut mandatul de parlamentar ca independent.


"Voi candida ca independent, în București, pentru că Legea electorală este extrem de restric-tivă și singurul loc în care aș putea candida cu anumite șanse este capitala", a anunțat Cernea prin intermediul unui mesaj fil-mat, pe care l-a postat pe contul său de Facebook.


În acest context, el a făcut apel la bucureșteni pentru a-l ajuta la strângerea a minimum 20.000 de semnături și pentru obținerea unui număr de 25-30.000 de voturi, dar și pentru donații.


"Nu este imposibil. Totul însă se va putea cu sprijinul dumnea-voastră. Dacă vom reuși împreună va fi o premieră, pentru că în acest secol niciun candidat independent nu a reușit să obțină mandatul. Eu aș fi primul! Vă rog foarte mult să reușim această premieră pentru politica din România", a mai spus deputatul.


Remus Cernea a făcut și un scurt bilanț al mandatului său, susținând că nu a primit sus-ținere, deoarece colegii săi din Legislativ nu erau pregătiți pentru schimbare.


"În acești patru ani, am propus legi care privesc separarea dintre stat și biserică, drepturile omului, drepturile animalelor sau pe teme de mediu. Sigur că lucrurile noi pentru dezbaterea politică pe care le-am propus s-au lovit de neînțe-legeri, de critici furibunde, de atacuri la persoană, dar mă așteptam să fie așa pentru că schimbarea nu vine totdeauna ușor - există rezistență la schim-bare, există prejudecăți, există persoane care nu au suficientă informare despre anumite teme", a mai adăugat el. 


Remus Cernea a câștigat mandatul de deputat în Colegiul 9, în 2012, pe listele USL de la Constanța.


Comentează știrea

Vesnica ocupatie
5 septembrie 2016
Meserie de independent

Mai Remus Cerenea,mai draga.....daca Mazare cu ai lui haiduci nu e,nimic nu e.Mai draga,tu ai ajuns deputat pentru ca PSD(USL) aveau nevoie de tine ca sa-i dati in cap lui Basescu.Tu si Mandolina Voicu sunteti emanatiie lui Mazare.Punct.

Nu ti-e rusine
5 septembrie 2016
ma nespalatule

cum ai reprezentat tu interesele pensionarelor si pensionarilor din tomis iii care te-au votat ? drepturile delfinilor, lobby pentru poponari, lupta impotriva bisericii ? De-aia te-au trimis mosii si babele in parlament ? Cat tupeu sa ai sa spui ca mai vrei ales o tura.

goagal
20 noiembrie 2016
R. Cernea

Cand scrii ceva trebuie sa fii informat si sa nu faci comentariu , dupa ureche.Mazare l-a facut pe iubitul gaylor sa plece, spunand in public ca daca il prinde ii da un sut in cur !.Ca urmare , Cernea devenit ,, independent,, tot ce a facut a fost de capul lui, alegatorii nemaivand nimic comun cu el.Inclusiv ,,mosii si babele,, care habar nu aveau cine era fostul presedinte al Verzilor.Si timp de 4 ani a ocupat un scaun parlamentar si banii aferenti, fara sa se reprezinte decat pe el si ideile sale.,, Satul,, de Constanta candideaza ,tot ,,independent,, la bucuresti. Daca s-0r gasi idioti care sa-i dea semnatura si votul. NB In schimb, Turcescu ,,iubeste,, Constanta,, si vrea votul constantenilor. Sarmanul ,,pocait,, a aflat ca e si o manastire de barbati in Dobrogea....

Răspuns la: Meserie de independent
Adăugat de : Vesnica ocupatie, 5 septembrie 2016
Mai Remus Cerenea,mai draga.....daca Mazare cu ai lui haiduci nu e,nimic nu e.Mai draga,tu ai ajuns deputat pentru ca PSD(USL) aveau nevoie de tine...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4786 secunde