Adriana Săftoiu vrea test de limba română pentru candidații la alegerile parlamentare

564
Adriana Săftoiu vrea  test de limba română pentru candidații la alegerile parlamentare - adrianasaftoiu-1471535637.jpg

Articole de la același autor

Purtătorul de cuvânt al PNL, Adriana Săftoiu, a declarat că se gândește la posibilitatea de a le cere candidaților să scrie un eseu care să aibă ca temă de ce vor să candideze la alegerile parlamentare.

"Mă gândesc cum ar fi să am posibilitatea să le cer tuturor celor care vor să candideze să scrie un eseu despre motivul pentru care vor să candideze încă o dată sau prima dată. Fără să fie ajutați de un consilier, de un prieten, de goagăl. Să scrie ei, simplu, care cred că le este misiunea. Cu gramatica din dotare, fără să fie obligați să gloseze pe teme filosofice de morală politică", a scris purtătorul de cuvânt al PNL, Adriana Săftoiu, pe Facebook.

Adriana Săftoiu a afirmat că electoratul ar aprecia sinceritatea celor care vor recunoaște că fără un loc în Parlament nu mai au niciun loc de muncă.

"Electoratul ar aprecia măcar sinceritatea lor, chiar și a celor care vor recunoaște că fără un loc în Parlament nu mai au niciun loc de muncă. Cetățenii au dreptul să știe cum își prefigurează misiunea viitorii candidați. De ce mai vor încă o dată în Parlament sau pentru prima dată", a conchis Adriana Săftoiu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4279 secunde