ALDE și PSD, program comun de guvernare după alegerile parlamentare

419
1
ALDE și PSD, program comun de guvernare după alegerile parlamentare - aldesipsddanielconstantin-1471004642.jpg

Articole de la același autor

Copreședintele ALDE Daniel Constantin a spus că ALDE și PSD vor avea un program comun de guvernare după alegerile parlamentare, tema programelor de guvernare pe care le vor avea cele două formațiuni și calendarul lansării acestora fiind discutată într-o întâlnire între liderii celor două formațiuni politice.


"Am prezentat astăzi reciproc elementele principale pe care le vor avea programele de guvernare, două programe de guvernare diferite. Le vom lansa în luna septembrie, vom încerca să le armonizăm până la alegerile parlamentare, urmând ca, după alegerile parlamentare, imediat, să venim cu un program de guvernare comun, compatibil, astfel încât atât electoratul de stânga, reprezentat de PSD, cât și cel de dreapta, reprezentat de ALDE, să se regăsească în măsurile pe care le vom implementa", a precizat Daniel Constantin.


El a susținut că ALDE și PSD nu vor veni doar cu promisiuni în campania electorală, ci cu proiecte de lege care vor fi depuse poate chiar anterior alegerilor parlamentare.


Comentează știrea

Sfatul medicului de proximitate
13 august 2016
Aromoterapie cu esenta de ALDE

Pentru cei nehotarati,pentru nostalgicii PCR avem o solutie de avarie:praf de PSD cu parfum de liberal.De fapt nu este un praf,este o tinctura de ALDE,adica maduva uscata de liberal dizolvata in alcool obtinut prin distilarea gainatului ce cioara vopsita.Nu-l confundati cu Esenta de PSD,apa de gura "Ponta" sau lichidul de ameteala "Dragnea".Cum se procedeaza ? Avem nevoie de o baterie(obligatoriu DURACEL de la PSD),un vaporizator,un armonizator si un mustiuc ca la tigara electronica.E simplu.Lichidul se vaporizeaza in vaporizator,aburii trec in armonizator si de acolo il tragi in piept.Te simti ametit si ai o gura parfumata om prost.Te simti bine,multumit.Te simti ca si cum te-au tras in piept.Incercati(+18)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4111 secunde