Adriana Săftoiu:

"E foarte greu să faci opoziție PSD, dacă ai obligații"

681
2

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele coordonator al PNL București, Adriana Săftoiu, a spus, ieri, că liberalii au avut o atitudine de non-combat în fața PSD în ultimii 10 ani în campaniile electorale.

"Dacă cineva crede că noi am pierdut Bucureștiul doar pentru că s-au făcut greșeli în ultimele șase luni, cred că se înșală. Greșelile din ultimele șase luni sigur contează, dar noi am făcut greșeli în ultimii 10 ani, pentru că PDL și PNL au dat senzația că în anumite sectoare e imposibil. Noi ne-am comportat timp de 10 ani exact așa - PSD în anumite sectoare nu poate fi bătut. Noi am spus că Bucureștiul este de dreapta, eu mă îndoiesc de lucrul acesta, pentru că, în 26 de ani, nici măcar o dată Alianța DA, de exemplu, nu a putut câștiga toate sectoarele, chiar și atunci a pierdut un sector. Practic, noi timp de zeci de ani nu ne-am poziționat față de PSD constant și așa cum trebuie", a spus Adriana Săftoiu.

În plus, ea a mai precizat că, din punctul ei de vedere, este foarte greu ca PNL să facă opoziție PSD, dacă partidul are obligații față de această formațiune politică.

"Cred că e foarte greu să faci opoziție PSD, dacă ai obligații față de PSD. Și cred că asta e marea problemă. Mi-e foarte greu să folosesc cuvântul blat, mi se pare chiar rușinos, dar să spun că un non-combat a avut loc", a spus Adriana Săftoiu.

Ea a susținut că liberalii pot câștiga alegerile parlamentare, dacă PNL merge până la capăt cu reformarea partidului, cu criteriile de integritate. 

Comentează știrea

Stimata doamna
10 august 2016
Adriana Săftoiu

Nu stie barbatul ce stie tot satul.Nu stie Adriana Saftoiu ce stiam noi toti cu mult timp inainte.Ati aflat tarziu,alegerile din toamna sunt deja pierdute.PSD v-a dat teapa inca o data.Nu aveti decat o scapare:REFORMA IN PARTID.Numai asa mai aveti o snsa in politica pentru ca PSD nu vrea sa faca reforma.Sa vad.

Cristi
10 august 2016
Prea tarziu !

PNL-ul va avea aceeasi soarta ca si PNTCD-ul ! Adica , s-a ajuns in punctul acela critic , in care nu mai poate exista cale de salvare , sau de reformare . Concubinajele cu PDL-ul , cu PSD-ul , inghitirea PDL-ului , pe nemestecate , au provocat intoxicarea iremediabila a partidului . Iar existenta numerosilor corupti , chiar in functii de conducere , coroborat cu papagali politici promovati clientelar , finul lui cutare , ginerele lui cutare , fiul lui cutare , amanta lui cutare , secretara lui cutare etc., fac imposibile incercarile de resuscitare . Adriana Saftoiu face parte din sistem - ea a avut chiar beneficii importante , tantalaul de barbata-su fiind facut sef mare la un moment dat - si a realizat ca nu vor castiga alegerile din toamna . Ei bine , nu numai ca nu vor castiga , dar vor pierde si mare parte din ce au castigat la alegerile locale . De pierdut va pierde si PSD-ul pentru indrazneala , sau tupeul ordinar , de a se lasa condus de infractori dovediti si condamnati . Oricum , nu vom avea guvern condus de PSD ! Nici Basescu , desi se agita ca un inecat , nu va trece de zona ridicola a politicii , la fel si ALDE . Se va vedea ca romanii au devenit mai pretentiosi in a-si da votul , iar in acest sens , vom asista si la un mai mare absenteism . Este nevoie de schimbarea clasei politice , inclusiv de partide noi si de oameni noi . De Constanta ce sa spunem ? Dupa cum s-au cotait si pe fata si pe ascuns , in toate pozitiile posibile , liberalii cu pesedistii si cu pedelistii , acum si cu pemepistii , sau uneperistii , este greu sa mai fie votati de oamenii normali ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5141 secunde