PNL propune o lege specială pentru românii din diaspora

212
PNL propune  o lege specială pentru românii  din diaspora - alinagorghiupnlpropuneolege10-1470326889.jpg

Articole de la același autor

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a spus că partidul pe care îl reprezintă va promova în Parlament o lege prin care românii din diaspora, veniți în concediu în luna august, să beneficieze de regim de urgență și fără plata taxelor aferente la depunerea cererilor pentru diverse documente solicitate autorităților publice.

"August poate fi luna diasporei în toată țara, printr-o inițiativă a PNL, care prevede că românii din diaspora, veniți în concediu în această perioadă, să beneficieze de regim de urgență - fără taxele aferente - la depunerea cererilor pentru diverse documente solicitate autorităților publice. Facem toate eforturile să promovăm această lege în Parlament, pentru ca anul viitor, în august, să devină realitate. Tot ce investim în relația cu românii de peste hotare înseamnă o șansă în plus ca ei să revină în țară", a spus Alina Gorghiu.

Ea a afirmat că, în Suceava, administrația a instituit deja "Luna Diasporei", adăugând că inițiativa ar trebui preluată de cât mai multe administrații liberale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5229 secunde