Guvernul a alocat bani pentru alegerile parlamentare

346
Guvernul a alocat bani pentru alegerile parlamentare - guvernbanialegeri-1471005071.jpg

Articole de la același autor

Guvernul a alocat, la rectificarea bugetară, 200 de milioane de lei pentru organizarea alegerilor parlamentare din toamnă, beneficiari fiind MAI, MAE și Ministerul Comunicațiilor, acesta din urmă având responsabilități pe partea de vot prin corespondență.


Premierul Dacian Cioloș a precizat că a vizat organizarea alegerilor din țară, dar și organizarea cu resurse suficiente a alegerilor pentru românii din străinătate.


"Am asigurat prin această rectificare alocările bugetare necesare pentru organizarea alegerilor. Am alocat peste 200 de milioane de lei. Pentru românii din străinătate, dincolo de alocări bugetare pentru organizarea alegerilor în condiții bune, am asigurat și finanțări suplimentare pentru îmbunătățirea condițiilor serviciilor consulare. E nevoie de lucrări la anumite consulate unde avem foarte multe solicitări de servicii. Vom începe cu câteva, în zone cu o puternică prezență românească, și vom începe în perioada imediat următoare cu consulatele de la Paris și de la Londra, unde există un trafic foarte important și unde condițiile de acolo, de infrastructură, de locație, trebuie îmbunătățite", a declarat premierul Dacian Cioloș. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9931 secunde