PSD dă startul parlamentarelor de la Constanța. Nu vor mai fi candidați parașutați de la centru

1263
11
PSD dă startul parlamentarelor de la Constanța. Nu vor mai fi candidați parașutați de la centru - psdlisteparlamentariscoaladevara-1472143003.jpg

Articole de la același autor

Aproximativ 300 de social-democrate participă, în aceste zile, la Școala de Vară a Femeilor din PSD, ce se desfășoară la Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia, în perioada 25 - 28 august.


Deschiderea lucrărilor a avut loc, ieri, la întâlnire fiind prezenți președintele Organizației Femeilor Social Democrate, Viorica Dăncilă, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, lideri locali și naționali din PSD, parlamentari dar și liderul PSD, Liviu Dragnea. 


Printre altele, au fost trecute în revistă rezultatele alegerilor locale, dar și pregătirile ce se au în vedere în privința alegerilor parlamentare ce bat la ușă.


În acest context, președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a anunțat că pe listele pentru alegerile parlamentare nu vor exista decât candidați din județul respectiv, fără a mai fi impuși candidați de la centru, cum s-a întâmplat în alți ani. El a adăugat că cei care vor participa în calitate de candidați urmează să fie aleși în baza unor criterii de performanță și vor participa la alegeri doar în filialele din care provin.


"Primul criteriu de performanță îl reprezintă oamenii. Trebuie să fim convinși că un om pe care îl punem este apreciat de oameni. Alt criteriu de performanță îl reprezintă activitatea lui în Parlament, dacă a mai fost parlamentar. Al treilea criteriu, trebuie să fie foarte bine pregătit când merge în comisiile de specialitate. Trebuie să aibă o susținere serioasă din partea organizației. Am spus-o mereu, o spun și acum, nu voi trimite de la București în niciun județ pe nimeni. În următoarea perioadă voi discuta cu fiecare organizație în parte, profilul fiecărui candidat. Nu voi semna nicio listă cu ochii închiși", a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea. 


Întrebat dacă este mulțumit de activitatea parlamentarilor PSD din Constanța, Dragnea a spus că este mulțumit "în parte", însă a evitat să dea nume concrete ale unor parlamentari care nu-și fac treaba cum trebuie. 


"În fiecare județ sunt parlamentari mai buni și parlamentari mai puțin buni, parlamentari mai harnici și parlamentari mai leneși. Constanța nu face o excepție. Sunt mulțumit în parte de activitatea parlamentarilor de Constanța. Pe viitor, atât la Constanța cât și în celelalte filiale, am solicitat să fie pregătite liste de candidați pe diverse specializări. În acest sens preconizez că munca în comisii va fi mult mai benefică. Pe listele de la alegerile parlamentare este o obligație ca fiecare filială să respecte o anumită pondere unde să existe atât bărbați, tineri cât și femei", a răspuns Liviu Dragnea.


În altă ordine de idei, Dragnea a mai spus că, de la Constanța, îl apreciază foarte mult pe primarul Decebal Făgădău dar favorita lui rămâne primarul Mariana Gâju de la Cumpăna. De asemenea, Dragnea nu a uitat să amintească de Radu Mazăre despre care a spus că în timpul mandatului său Constanța și stațiunea Mamaia s-au dezvoltat foarte bine și indiferent de situația în care s-a ajuns, Radu Mazăre este și va rămâne prietenul său, precum și de Nicușor Constantinescu care "acum plătește pe nedrept".


Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Dorel
26 august 2016
Prietenii intre infractori

" Radu Mazăre este și va rămâne prietenul său, precum și de Nicușor Constantinescu care "acum plătește pe nedrept"." Normal, infractorii se apara intre ei.

claudiu
26 august 2016
pagubit de PSD

Mai intai sa se uite la mizeria si balariile din parcul primariei, si chiar din fata(Bd.Tomis), acestea spun totul despre cat de "gospodari" au fost, Mazare, Constantinescu si cu nimic diferit, actualul Fagadau. Membri clan PSD, Populism inainte de alegeri. In rest... ramane cum a fost stabilt... nimic! Viitorul miroase a puscarie domnu Dragnea. Propasirea judetului Constanta de care vorbiti nu a fost decat o spoliere sistematica a respectivului judet de colegii dvs de partid care acum lustruiesc zabrelele. Va urez Dumneavoastra si intregului dvs partid de talhari incompetent si tradatori de tara cat mai multi ani in puscarie.

irina
26 august 2016
Constanta in mizerie

Mai ales lipsa finantarilor din partea cuplului Mazare-Constantinescu cred ca-i lipsesc. De ce nu vede mustaciosul cum arata municipul Constanta unde Mazare era primar? Si ce-a facut, ma rog Mazare in Mamaia? Tot lipsa florilor, a scuarurilor aranjate artistic, tot praf si pe alocuri gunoaie! Lipsesc ce-i drept paiatalacurile ale cu care alegorice si cu Mazare cocotat pe cal sau in cvadriga sau pe elefant,camila,dromader ce se gasea! Cazinoul plange in ruina iar mustaciosului ii lipseste Mazare!

dan
26 august 2016
Constanta=Evul Mediu

Fratia penalilor condamnati sau in curs de condamnare . Judetul Constanta este in evul mediu , nu exista nici un mare angajator in municipiu sau in judet . Portul a scazut foarte mult .

gica
26 august 2016
ne-am saturat de voi-gata cu prosteala

Nea Dragnea-chiar daca te-ai dezice matale de Mazare, nu te "dezicem" noi. va uram puscarie comuna placuta amandurora. cu cat mai lunga, cu atat mai bine pentru patrie!

frantz
26 august 2016
la psuscarie cu nelegiuitii

Mamaia din care au disparut peste 100 ha de spatii verzi in numai 16 ani si cel putin 30 ha de nisip al plajei ( acestea fiind de fapt FURATE din domeniul public al statului,incalcandu-se grav Constitutia cu complicitatea unor magistrati care se fac ca ploua si pe care s-au construit beach baruri si hoteluri)...si care a ajuns din Perla litoralului, cel mai depravat cartier al orasului.

ion
26 august 2016
intalnirea PSD-in afara tarii

nu vä facetzi griji ! si-au fäcut planurile in locuintza comunä din Brazilia, Dragnea si Mazäre. escrocii ,mafiotzii se intanlesc inafara tzärii.DE ASTA NU SE OCUPÄ SRI-DNA

corina
26 august 2016
ce fel de turism?

Judetul Constanta e numai Mamaia?Si Mamaia e numai turismul sexual? dragnea resimte lipsa banilor nu a lui mazare sau nicusor,bani negri pentru campanii si mite electorale!

Remus Cernea
26 august 2016
va multumesc ca m-ati votat

raman credincios votantilor mei, batraneii din cartierul tomis iii si vreau sa le multumesc ca mi-au dat ocazia sa le reprezint interesele in parlamentul romaniei.

condrat
26 august 2016
Nu cred ca a scris Remus Cernea la pct9

Nu cred ca a scris Remus Cerna comentariul de la poz. nr.9.R. Cernea nu are un astfel de limbaj, nu-i apartine gramatica textului respectiv.ESTE, IN CLAR, O DIVERSIUNE.

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2506 secunde