Sinucidere în cartierul Tomis II. S-a aruncat de la etaj!

278

Articole de la același autor

Panică, sâmbătă noaptea, pe strada Panselei, din cartierul Tomis II din Constanța. O bubuitură puternică i-a trezit din somn pe locatarii unui bloc, chiar în miez de noapte. Oamenii au rămas șocați când au observat-o pe platforma de beton a etajului I pe vecina lor zăcând într-o baltă de sânge. Martorii au sunat la 112 și au cerut ajutorul autorităților. 


Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" s-au deplasat la adresa indicată, trupul femeii fiind într-o zonă mai greu accesibilă. Militarii au luat victima și au predat-o cadrelor medicale. Din păcate, leziunile victimei au fost foarte grave și medicii au constatat decesul. 


Polițiștii au stabilit că femeia de 56 de ani locuia împreună cu soțul într-un apartament de la etajul cinci. Oamenii legii au descoperit pe casa scării, lângă ghena de gunoi, un scaun, pe care se presupune că s-a urcat femeia pentru a se arunca. Potrivit anchetatorilor, victima nu a lăsat niciun bilet de adio. Polițiștii constănțeni au pornit o anchetă în acest caz pentru a stabili împre-jurările exacte în care s-a produs neno-rocirea și ce a determinat-o să își pună capăt zilelor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3478 secunde