Val de sinucideri la Constanța

335
Val de sinucideri la Constanța - valdesinucideri4iunie-1433439444.jpg

Articole de la același autor

În ultima perioadă, tot mai multe persoane decid să își încheie socotelile cu viața. Alarmant este faptul că vârsta celor care hotărăsc acest lucru scade din ce în ce mai mult… 


Miercuri seara, o adolescentă de 13 ani a încercat să se sinucidă, în localitatea Izvoru Mare, din județul Constanța. Minora s-a dus
într-un grajd din curte și și-a pus ștreangul de gât, însă a fost salvată la timp de unul din frații ei, care i-a alertat pe părinți. Mama fetei a venit într-un suflet și a tăiat funia și apoi a sunat la 112, cerând ajutor cadrelor medicale. Minora a fost transportată la Spitalul Municipal din Medgidia și ulterior a fost transferată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. 


Polițiștii au pornit o anchetă pentru a stabili de ce a recurs minora la acest gest extrem, în condițiile în care părinții susțin că nu avea niciun motiv. 


Ieri după-amiază, în jurul orei 15.00, un apel la 112 anunța că, în localitatea Agigea, o femeie s-a spânzurat. Potrivit anchetatorilor, victima, de 48 de ani, și-a pus ștreangul de gât în podul casei. Descoperirea macabră a fost făcută de fiul ei, care a sunat la 112 și a cerut ajutor. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necrop-siei și stabilirea cauzei decesului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6514 secunde