Șirul tragediilor rutiere din stațiunea Mamaia continuă / Imagini șocante

4816
9

Articole de la același autor

Șirul accidentelor deosebit de grave care se petrec pe raza stațiunii Mamaia continuă. Ieri, în dreptul sensului giratoriu de la hotelul Scandinavia, o șoferiță care a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit violent cu o autoutilitară. Tânăra a ajuns în comă la spital.

Viteza exagerată pe o ploaie care scădea din vizibilitate, dar și din manevrabilitatea autoturismului, cât și lipsa de experiență au dus, ieri, în jurul orei 15,20, la producerea unui accident rutier foarte grav.

O șoferiță a fost transportată în stare de comă la spital, după ce mașina sa, scăpată de sub control, a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit cu o autoutilitară. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a fost distrus aproape în totalitate. Pentru scoaterea victimei a fost necesar ajutorul pompierilor de la descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța.

La volanul autoturismului marca Opel Vectra, cu numere de Bulgaria, B7485KH, se afla o tânără de doar 27 de ani, Nicoleta Pricopie, care circula dinspre Constanța spre Năvodari.

Polițiștii spun că, probabil din cauza vitezei excesive, a neatenției în conducere, dar și a condițiilor meteo nefavorabile (carosabil acoperit cu apă), în dreptul sensului giratoriu din imediata apropiere a hotelului Scandinavia, femeia a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, unde a lovit în plin o autoutilitară marca Iveco, cu numărul de înmatriculare CT-02-JOC, condusă de Iulian Tacu, de 26 de ani, care circula regulamentar.

În urma impactului, autoturismul condus de Nicoleta Pricopie a fost proiectat în afara părții carosabile. Șoferul autoutilitarei le-a declarat polițiștilor că Opel-ul i-a apărut brusc în față, nemaiputând evita impactul. De asemenea, Iulian Tacu a fost testat cu aparatul Drager, constatându-se că acesta nu a consumat băuturi alcoolice.

În scurt timp de la anunțarea accidentului prin 112, un echipaj de descarcerare a sosit la fața locului, șoferița fiind preluată de medici și transportată cu o ambulanță SMURD la Spi- talul Clinic Județean de Ur- gență Constanța.

Din nefericire, starea ei era foarte gravă, medicii depunând, aseară, eforturi supraomenești pentru a o menține în viață.


Comentează știrea

123 ct abc
7 ianuarie 2012
Sa vedem cine plateste pagubele camionetei !

Este bine stiut ca tot ce aste cu numar de TeXas si este implicat in eveniment ruter.....plangi dupa bani ! Asigrare de la Bulgari....CANCI !

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

bob
7 ianuarie 2012
Pai pe asta s-a bazat texanca

Texanca s-a bazat pe faptul ca ea are troaca OPEL cu numrere de BG si poate merge cu orice viteza vrea ca oricum amenda ajunge in bulgaria. Asa pac mai toti nenorocitii cu numere de BG

bogdan
8 ianuarie 2012
drum bun

drum bun pt profesionista de la volan!

rutiere
8 ianuarie 2012
la trecerea pietoni spital un copil de bani gata cu bmw 80 ag drk era sa omoare o femeie

unde e politia de la rutiera? stau doar la pinda ptr amenzi-unul cu bw 80 ag drk era sa ucida o femeie pe trecere pietoni in zona spital-si tot el facea galagie-ca ce daca o ucidea....politia isi primeste spaga si iata cite accidente grave sint in constanta

cip
8 ianuarie 2012
sa va vedem ce faceti

femeia nu si a inm la bulgari masina ca asa a vrut ea , ci datorita taxei care o pun incompetentii din guvern , sa va vad si pe voi ce o sa faceti , cu troacele cu nr de romania peste o luna , eu personal am adus un vw din austria din anul 2001 si imi cere 156 milioane sa o inm , eu sunt in proces cu ei dar daca nu as castiga ce as face , as arunca masina mai buna de 1 milion de ori ca o caruta de logan ? deci luati aminte ce am scris , cat despre femeie este o iconstienta si sia meritat soarta , pacat de ea

idiotul de dostoievsky
8 ianuarie 2012
fara masini de bulgaria

prietene,nu este obligatoriu sa ai masina.Daca nu ti o permiti,atunci mergi cu troleibuzul,cum merg si ceilalti.Daca tot insisti sa o inmatriculezi in bulgaria,atunci muta te acolo,frate.Nu ne faceti noua probleme,celor care platim asigurari,sa ne trezim ca nu ne despagubesc texanii,in caz de accident.

P.JENI
8 ianuarie 2012
Baftă la condus

Să ziceți ferească dumnezeu, poți să fii barbat la condus și cu experență dacă ai de tras o tragi, numai cei cu invidie pe ea pot s-o condamne de accident ,dar tu cip poți să știi că cele mai multe accidente sunt de bărbați femeile sunt mai tari,tu nu avea grija ei să ai grijele tale.Dumnezeu o să îi dea viață si noroc.Nicoleta să te faci bine ne rugăm toți pt.tine Mașini mai sunt. Jeni

MickyGMT
9 ianuarie 2012
Bolnavi ,intr-o societate bolnava

Citesc comentariile si ma cutremur la confirmarea faptului ca suntem bolnavi intr-o societate bolnava.Privim dauna materiala si-i dam importanta mai mare decat celei umane,cauzand daune morale propriei constiinte,daca a mai ramas ceva din ea.Priveste si din unghiul in care cea de la volan ar fi mama,sora,sotia,prietana apropiata.Motivul pentru care se grabea poate nu-l vom afla niciodata.Concret este faptul ca viata are valoare mult mai mare decat cel al asigurarilor,despagubirilor...Frustran faptul ca cineva pune problema asta.Cat despre faptul inmatricularii "TeXas",este arhicunoscuta motivatia sistemului nostru,la fel de baolnav,interesat nu in a proteja mediul,atata timp cat taxa este zero indiferent de factorul poluant in cazul achizitiei interne,ci in a proteja vanzarile locale,deci tot financiar interesat.Ma rog pentru cea de la volan sa se insanatoseasca,si daca o va face,sigur si-a invatat lectia,nu cred ca ar mai fi nevoie de alte comentarii... Drum bun tuturor celor din trafic,fara evenimente nedorite!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : A dat cu mașina peste un pieton
Pagina a fost generata in 0.5696 secunde