Un cunoscut jurnalist, în comă după un teribil accident lângă Cernavodă

2796
Un cunoscut jurnalist, în comă după un teribil accident lângă Cernavodă - raduiordanescu21325662841-1325714682.jpg
Realizatorul de programe culturale Radu Ștefan Iordănescu, din cadrul televiziunii publice, a ajuns în comă la spital, după ce a fost implicat într-un accident rutier. În seara zilei de marți, 3 ianuarie, bărbatul în vârstă de 56 de ani, din București, se afla la volanul unui autoturism KIA și se deplasa pe DN 22C, dinspre Constanța spre Cernavodă. La ieșirea din localitatea Ștefan cel Mare, într-o curbă la stânga, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a intrat pe contrasens, sub roțile unui TIR care venea din sens opus, la volanul căruia se afla Constantin Șerban, de 51 de ani, din București. Șoferul autocamionului le-a spus oamenilor legii că totul s-a petrecut atât de repede, căci nici nu a avut vreme să calce frâna. Mai mult, în urma impactului, autoturismul producătorului TV a fost proiectat într-un Seat, condus de constănțeanul Ciprian Nistor, de 20 de ani.

În urma accidentului, singurul rănit a fost omul de televiziune Radu Iordănescu, acesta fiind transportat de urgență la Spitalul Municipal Medgidia, în comă. Pentru că starea lui era gravă, a fost transferat în cursul nopții la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Jude-țean de Urgență Constanța, unde a fost conectat la aparatele de menținere a vieții.

Ieri după-amiază, bărbatul a fost transferat la Spitalul de Urgență Floreasca din București, la solicitarea rudelor.

Din primele cercetări, susțin polițiștii, se pare că bărbatul ar fi adormit la volan. Oamenii legii continuă însă investigațiile pentru a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul nefericit.

Radu Ștefan Iordănescu este producător de emisiuni TVR, în ultimii ani punându-și amprenta în realizarea a numeroase pro-grame culturale.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4991 secunde