ȘOCANT: Lara Șaban a fost omorâtă cu un ciocan chiar în ziua dispariției sale

937
1
ȘOCANT: Lara Șaban a fost omorâtă cu un ciocan chiar în ziua dispariției sale - lara1-1338292527.jpg
Procurorul Andrei Bodean, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, care a condus ancheta în cazul Larei Șaban, a declarat, astăzi, într-o conferință de presă că victima a fost atrasă într-un apartament din Constanța, unde a fost lovită cu un ciocan în cap. Ea a fost omorâtă în ziua de 3 mai, în jurul orei 17,30 - 18, după care trupul neînsuflețit a fost ambalat în mai mulți saci de plastic și legat cu bandă adezivă. Cadavrul a fost înfășurat apoi într-o pătură, iar pe la ora 22,30, transportat, cu o mașină închiriată, într-o lizieră dintre localitățile Năvodari și Lumina.

George Davidescu și Gilberto Ghiunal Șaban nu au recunoscut în niciun moment comiterea faptei. Dimpotrivă! Fratele tinerei se interesa de bunul mers al anchetei și a încercat să-i trimită pe anchetatori pe piste false.

Apartamentul în care a avut loc crima a fost "curățat în mod meticulos", spun acnhetatorii. 

Comentează știrea

Fonduri UE
29 mai 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3765 secunde