Șocant: un bărbat înarmat a încercat să răpească o femeie, dintr-un bar din Corbu!

311
Șocant: un bărbat înarmat a încercat să răpească o femeie, dintr-un bar din Corbu! - xlipsirelibertate-1630833403.jpg

Articole de la același autor

Polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au fost sesizați, vineri, 3 septembrie, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la locul de muncă (un bar din comuna Corbu), un bărbat pe care nu îl cunoaștea s-ar fi prezentat în local și ar fi încercat să o ia din locație, folosind un pistol.

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul în cauză s-ar fi prezentat în localul respectiv de mai multe ori, aducându-i diverse cadouri femeii, iar în cursul zilei de vineri ar fi încercat să o determine să își părăsească locul de muncă pentru a pleca cu el, folosind un pistol pe care l-ar fi îndreptat către persoanele prezente. În momentul în care a fost abordat de către administratorul societății comerciale, acesta a părăsit localul.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii l-au identificat pe bărbatul în cauză, de 32 de ani, iar în interiorul autoturismului său a fost identificat un pistol de tip air-soft.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal și infracțiunea de portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În cursul zilei de sâmbătă, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, fiind dispusă măsura controlului judiciar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4874 secunde