Voleibalistele de la CS Medgidia, antrenament comun cu CSO Voluntari

173
Voleibalistele de la CS Medgidia, antrenament comun cu CSO Voluntari - 24149556532915526443032218169351-1630834084.jpg

Articole de la același autor

Voleibalistele de la CS Medgidia au început pregătirea în vederea debutului noului sezon al Diviziei A1.

După reunire, pentru jucătoarele antrenate de Florin Voinea şi Radu Began a urmat o perioadă de pregătire fizică, în care accentul s-a pus pe acomodarea la efort, apoi a crescut treptat nivelul de pregătire fizică sub îndrumarea preparatorului fizic şi cu ajutorul kinetoterapeuţilor Valentin Drăghici şi Bianca Cojocaru.

Sâmbătă, voleibalistele de la CS Medgidia au efectuat un antrenament comun alături de echipa CSO Voluntari, la Sala Sporturilor din Constanţa, urmând ca perioada de pregătire să continue.

Conducerea grupării de pe malul Canalului are gânduri mari pentru stagiunea care stă să-nceapă. Astfel, în vară, CS Medgidia şi-a asigurat serviciile a patru jucătoare, două dintre acestea cu mare experienţă în prima divizie, foste componente ale echipei naţionale: Alexandra Trică (35 de ani) şi Diana Ioana Calotă (35 de ani). Alături de ele, au mai fost transferate două tinere jucătoare de mare perspectivă: Bianca Daiana Albăstroiu (23 de ani) şi Raisa Laura Ioan (23 ani).

XXX

Federaţia Română de Volei anunţă cu tristeţe trecerea în nefiinţă a lui Gavriel Kraus, una dintre personalităţile remarcabile ale voleiului mondial şi, în acelaşi timp, un adevărat prieten şi susţinător al voleiului românesc.

Născut la Arad, Gavriel Kraus a fost oficial al Federaţiei Israeliene de Volei, cu o activitate prestigioasă ca arbitru internaţional, cu foarte multe prezenţe în finalele competiţiilor europene şi mondiale.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5856 secunde