Pe litoral se fură telefoanele mobile! Ce au pățit turiștii în Vama Veche

324
Pe litoral se fură telefoanele mobile! Ce au pățit turiștii în Vama Veche - xvamatelefoane-1630834172.jpg

Articole de la același autor

În timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, vineri, 3 septembrie, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche-2 Mai au fost sesizați, de către un bărbat, de 31 de ani, din județul Sibiu, cu privire la faptul că și-ar fi lăsat telefonul mobil la încărcat, nesupravegheat, pe masa unui local din stațiunea Vama Veche, iar după aproximativ o oră, când a revenit pentru a-l verifica, a constatat că telefonul, de culoare albastră, lipsește. În urma investigațiilor efectuate, în scurt timp, polițiștii au identificat un bărbat, de 21 de ani, din județul Buzău, iar în urma controlului corporal au fost identificate două telefoane mobile, unul aparținându-i acestuia, iar celălalt telefon mobil, de culoare verde, neputând fi justificat.

Verificând o altă zonă din stațiunea Vama Veche, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, de către un minor, de 17 ani, din județul Prahova, cu privire la faptul că, în timp ce s-ar fi aflat într-un camping din stațiunea Vama Veche, i-ar fi fost sustras telefonul mobil, de culoare verde, fiind lăsat la încărcat în foișorul din incinta campingului.

În scurt timp, polițiștii au identificat un alt bărbat, de 19 ani, din județul Dolj, asupra căruia a fost identificat telefonul de culoare albastră.

Cei doi turiști și-au recuperat telefoanele mobile, iar pe numele celor doi bărbați au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.094 secunde