ȘOFER, ARS DE VIU ÎN CABINA TIR-ului. Soția îl aștepta acasă, însărcinată. Galerie foto

2837
"Haos după un accident fatal", relatează presa din Germania, după accidentul de acum două zile, de pe autostrada care duce spre Berlin. Trei camioane au fost implicate, un tânăr șofer din Târgu Jiu aflându-se la volanul unuia dintre vehicule. Acesta a ars de viu în cabină!


ȘOFER, ARS DE VIU ÎN CABINA TIR-ului. Soția îl aștepta acasă, însărcinată. Galerie foto - alex01-1498116966.jpg


Alexandru se căsătorise recent și urma să fie tată. Soția lui se află în stare de șoc, cu atât mai mult cu cât aceasta trebuia să meargă cu el în Germania, potrivit observatortv. 


ȘOFER, ARS DE VIU ÎN CABINA TIR-ului. Soția îl aștepta acasă, însărcinată. Galerie foto - 1498112992436d8cca-1498116943.jpg


Din primele informații regăsite în presa germană, se pare că cele trei camioane s-au ciocnit, imediat având loc un incendiu, șoferul de 24 de ani din Gorj rămânând blocat în cabină. Impactul a fost atât de mare încât traficul a rămas blocat până aseară târziu, asfaltul urmând să fie înlocuit.


ȘOFER, ARS DE VIU ÎN CABINA TIR-ului. Soția îl aștepta acasă, însărcinată. Galerie foto - img-1498116981.jpg


Mesajul sfâșietor al lui Andrei, fratele tânărului: "Fratele meu, să știi că te iubesc oriunde ai fi. Nu știu de ce Dumnezeu te-a trimis așa devreme în ceruri, nu pot să cred așa ceva, și îți promit că nu o să te uit niciodată … sufletul și inima mea, viața asta cruntă și amară să te ia în halul ăsta… nu pot să cred așa ceva… Dumnezeu să te odihnească în pace și să aibă grijă de tine, că de urmașul tău îți promit că o să am eu grijă de el și de soția ta, că prin copilul tău o să te renaști tu… Te iubesc!!!".


ȘOFER, ARS DE VIU ÎN CABINA TIR-ului. Soția îl aștepta acasă, însărcinată. Galerie foto - accdtir1-1498116953.jpg


O cunoștință a familiei spune că Alexandru trebuia să fie însoțit de soția lui, atunci când a plecat în Germania, însă a rugat-o să stea acasă: "Trebuia să meargă și soția lui cu el, dar el i-a spus să stea acasă, pentru că e în lună mare (n.red. însărcinată) și e mai bine să nu vină cu el".


ȘOFER, ARS DE VIU ÎN CABINA TIR-ului. Soția îl aștepta acasă, însărcinată. Galerie foto - accdtir2-1498116959.jpg




sursa: gorj-domino.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4563 secunde