TRAGEDIE ÎN LUMEA SPORTULUI / MORT DUPĂ UN KO NĂUCITOR! "A intrat în moarte cerebrală, iar organismul său a cedat definitiv"

1753
TRAGEDIE ÎN LUMEA SPORTULUI / MORT DUPĂ UN KO NĂUCITOR!

Articole recomandate

Luptătorul UFC Tim Hague a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după două zile în care s-a aflat în moarte cerebrală. Hague încasase, vineri, un KO năucitor, de la Adam Braidwood.


După aproape un an de la ultimul meci de UFC pe care l-a disputat, Hague (34 de meciuri, 21 de victorii, 15 KO, 13 înfrângeri, 8 KO), a boxat, vineri, cu Adam Braidwood, la categoria grea. Braidwood (33 de ani) l-a trimis de cinci ori la podea în primele două runde ale întâlnirii de la Edmonton, înaintea KO-ului final. Hague s-a ridicat singur în ring, dar a fost transportat la spital, unde medicii i-au descoperit leziuni serioase pe creier. Starea lui s-a agravat, a intrat în moarte cerebrală și a rămas în stare critică până duminică, atunci când organismul său a cedat definitiv.




"Cu o tristețe incredibilă, durere, mâhnire și cu inima frântă, anunțăm că Tim a murit. A murit înconjurat de familie, ascultând melodiile sale favorite. Ne va lipsi enorm", a fost anunțul făcut de Jackie Neil, sora fostului sportiv.


Supranumit "The Trashing Machine" pe când activa în UFC, Hague a fost educator la o grădiniță din Rochester, înainte să se apuce de MMA, în 2006. Avea centura violet în jiu-jitsu brazilian. Tragedia lui Hague îi pune semne de întrebare și lui Conor Mc Gregor, luptătorul UFC care va intra în ring pentru un meci după reguli de box contra lui Floyd Mayweather.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.484 secunde