Șofer beat și fugar pe străzile Constanței. A răsturnat o altă mașină, dar a fost prins de ceilalți șoferi

375
Șofer beat și fugar pe străzile Constanței. A răsturnat o altă mașină, dar a fost prins de ceilalți șoferi - soferfugar-1455458646.jpg

Articole recomandate

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a creat panică pe drumul dintre Valu lui Traian și Constanța. 


Evenimentul s-a produs sâmbătă seara, când individul cu pricina s-a urcat beat la volan (0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat), încercând să ajungă la Constanța. Din nefericire pentru el și ceilalți participanți la trafic, Skoda pe care o conducea cu viteză mult prea mare a lovit în spate un autoturism marca Daewoo Matiz, condus regu-lamentar în ace-lași sens de de-plasare de un bărbat din Cernavodă. 


În urma im-pactului, Matizul a fost scos de pe șosea, răsturnându-se pe câmp. Văzând ce ispravă a izbutit, șoferul băut a încercat să fugă cu mașina de la locul accidentului pentru a-și pierde urma pe străzile din Constanța la adăpostul întunericului. Nu-mai că întreaga faptă a fost văzută de alți șoferi, care au plecat în urmărirea fugarului și doar după 800 de metri, acesta a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă, rămânând împotmolit în noroi. În zadar a încercat să-și scoată mașina de acolo pentru a-și continua fuga, deoarece un alt conducător auto din trafic l-a blocat până la sosirea polițiștilor. 


Șoferul Matizului, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a fost rănit ușor și condus la spital, în timp ce șoferul beat și fugar s-a ales cu un dosar penal de toată frumusețea. Acesta va fi cercetat pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, dar și pentru părăsirea locului faptei fără încuviințarea organelor de poliție care efectuează cerce-tarea la fața locului sau a procurorului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.921 secunde