Șofer cu permisul suspendat, mort într-un accident rutier

882
1
Un șofer care avea permisul suspendat din cauză că a fost prins, anul trecut, sub influența băuturilor alcoolice, a murit, ieri, într-un accident rutier petrecut între Năvodari și Corbu.
Polițiștii de la Rutieră spun că, în jurul orei 9.30, Gheorghe Bîr-zan, de 51 de ani, din Năvodari, conducea un autoturism marca Renault, cu numărul de înmatriculare CT-24-GRL, pe DJ 226, dinspre Năvodari spre Corbu și, ajungând în dreptul Stației de Pompieri Midia, a efectuat o depășire neregulamentară, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism marca Seat, cu numărul de înmatriculare CT-75-STF, condus de Ilinca Jerca, de 31 de ani, din Săcele, care venea din sens opus.
În urma impactului, a rezultat decesul șoferului Gheorghe Bîrzan, pe când șoferița Ilinca Jerca și pasagera Maria Drăguț, de 51 de ani, care se afla în Seat, au fost rănite ușor.
Polițiștii de la Rutieră spun că șoferul Gheorghe Bîrzan avea permisul reținut încă din 2010, pentru că a fost prins la volan sub influența alcoolului.

Comentează știrea

ADRIANA
13 iulie 2011
SA SPUNETI ADEVARU

MARIA DRAGUT ARE 50 DE ANI SI ESTE GRAV SI ILINCA ESTE UN PIC MAI BINE VA ROG FRUMOS SA SCRIETI CE VEDETI SI SCRIETI ADEVARU

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3203 secunde