Șofer de 70 de ani, surprins beat la volan

311
Fără să țină cont că inconștiența lor poate face victime, sunt mulți cei care se urcă la volan chiar și după ce au consumat câteva pahare de alcool. Poliția Rutieră este la datorie, însă, și nu-i iartă când îi surprinde. Într-o singură zi, oamenii legii au încheiat trei dosare penale pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și i-au lăsat fără permis pe cei prinși în ilegalitate.
Primul prins pe picior greșit a fost constănțeanul Nicolae Matei, de 54 de ani. El a fost surprins, joi, în jurul orei 11,00, la volanul unei Dacii, pe DN 3. La testarea cu aparatul etilotest, s-a constatat că avea o alcoolemie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Surpriza cea mai mare a survenit, însă, în aceeași zi, în jurul prânzului. Tot pe DN 3, polițiștii au oprit un Citroen, la volanul căruia se afla Seidan Harsali, un bărbat ajuns la venerabilă vârstă de 70 de ani. În ciuda înțelepciunii ce ar fi trebuit să vină odată cu înaintarea în vârstă, la testarea cu etilotestul s-a constatat că bărbatul avea alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Seara, la orele 22,00, a fost depistat cel de-al treilea șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice. Costică Dănuț Palade, de 36 de ani, conducea un Opel și a oprit pe strada Cutezătorului din Constanța. Potrivit polițiștilor, avea o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3486 secunde