Șofer drogat cu cannabis, depistat în municipiul Constanța

2385
Șofer drogat cu cannabis, depistat în municipiul Constanța - xinfractiunirutiera-1674554679.jpg

Articole de la același autor

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat, sâmbătă, 21 ianuarie, ora 10.40, un bărbat de 31 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 391, în localitatea Văleni, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs. În aceeași zi, în jurul orei 13.40, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe strada Medgidiei din comuna Cuza Vodă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Bărbatul a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 22 ianuarie, în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 3 au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive.

În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru THC-5 (cannabis), acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0376 secunde