Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar - baschet, nivel gimnazial

Echipa Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân”, calificată la etapa regională

587
La Sala Sporturilor din Constanţa, reprezentantele a patru şcoli au fost în cursa pentru un trofeul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar (ONSŞ), disciplina baschet, nivel gimnazial.

Finala mică a fost şi cea care a avut un gram de dramatism pe final, meciul fiind unul foarte strâns. Echipa Liceului Teoretic „Decebal” s-a impus la limită, cu scorul de 28-25, în faţa echipei Şcolii gimnaziale nr. 7 „Remus Opreanu”.

În finala mare, formaţia Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” a dispus mult mai clar de cea a Liceului Teoretic „Traian”, scor 27-12. Elevii au făcut spectacol în teren şi la rândul lor au fost încurajaţi de colegi, părinţi şi prieteni din tribune. 




La etapa regională, premergătoare celei naţionale, cuprinsă în calendarul competiţional naţional cu finanţare din partea Ministerului Educaţiei, echipa Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” va concura împotriva echipelor câştigătoare din judeţele Tulcea, Brăila, Galaţi, Buzău şi Vrancea.

Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar 2023 este o competiţie desfăşurată sub egida Ministerului Educaţiei, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanţa, Inspectoratului Judeţean Şcolar Constanţa, Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa, CSM Constanţa, Crucea Roşie şi Decathlon.

XXX

De asemenea, echipa masculină de volei a Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” a câştigat faza judeţeană a ONSŞ rezervată liceelor.

Foto: Facebook / CSM Constanţa



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7286 secunde