Șofer fără permis, la un pas de o tragedie rutieră

1464
1
Șofer fără permis, la un pas de o tragedie rutieră - accidentvalultraian14-1313095196.jpg

Un grav accident rutier s-a produs, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 2.00, pe DN 39, ce leagă Mangalia de Constanța. Florian Sofian, în vârstă de 38 de ani, din Eforie Nord, se afla la volanul unui Mercedes și se îndrepta spre Constanța, împreună cu alți trei prieteni. În dreptul localității Lazu, bărbatul, care din informațiile polițiștilor nu poseda permis de conducere, a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a răsturnat pe partea dreaptă a carosabilului. În urma accidentului, cei trei pasageri aflați în mașină, Lucian Borșova, de 29 de ani, din Techirghiol, aflat pe locul din dreapta față al autoturismului, Nicolae Cuțov, de 32 de ani, din Eforie Nord și Nicolae Secheli, de 31 de ani, din Hunedoara, aflați pe bancheta din spate a mașinii, au fost transportați la Spitalul Județean Clinic de Urgență Constanța, cu răni ușoare, nefiind necesară internarea lor. Mai puțin norocos, bărbatul responsabil de producerea accidentului a ajuns la spital în stare gravă, fiind necesară internarea lui.
De asemenea, pentru că a condus un autoturism fără a deține permis de conducere și a provocat și un accident rutier, Florian Sofian riscă o pedeapsă cu închisoarea de la un an la cinci ani.



Comentează știrea

daniel
12 august 2011
si mai sunt atatia,,,mai ales cei cu nr de bg

risca intre un an si 5 ani! mai bine ii da 6luni dar se le faca decat,,,sa riste 5 si sa nu faca nici o zi,,,pt ca asa ii oprim pe cei fara permis sa ne omoare ! legea trebuie respectata,,,,in alta tara facea puscarie plus ca i se confisca masina!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1497 secunde