România, locul patru la Europenele de tenis U12

Concurs Edris n-a mai făcut minuni, tricolorii - învinși de Anglia și Turcia

454

Articole de la același autor

Având în componență trei jucători - Edris Fetisleam (CSU Știința Constanța), Adrian Boitan (CS Mamaia Idu) și Florian Aldica (din Câmpina) - naționala masculină de tenis U12 a României s-a clasat pe locul patru la turneul final al Campionatului European, competiție desfășurată la Alghero (Sardinia, Italia), pe suprafață rapidă.
La tragerea la sorți, România a fost repartizată în Grupa A, alături de Italia, Ucraina și Anglia. Din Grupa B, au făcut parte Franța, Turcia, Israel și Rusia.
Rezultatele tricolorilor din faza grupelor au fost următoarele: 2-1 cu Ucraina (victorii Fetisleam și dublul Fetisleam / Boitan), 1-2 cu Anglia (victorie Fetisleam) și 3-0 cu Italia (victorii Fetisleam, Aldica și dublul Boitan / Aldica). Din pricina înfrângerii cu britanicii, România s-a clasat pe locul secund în Grupa A și a jucat finala pentru locurile III-IV, cu Turcia. În acest joc, tricolorii au cedat cu 1-2 (victorie dublul Fetisleam / Boitan), lăsând turcilor, pe care îi bătuseră la "zona" de la Timișoara, medaliile de bronz.
În finala mare, Rusia - Anglia 2-1.
"Pentru micii noștri sportivi, a fost o experiență foarte bună la acest nivel. Condițiile oferite de orga-nizatori - cazare, masă, bază sportivă, arbitraj - au fost ireproșabile, dar vremea n-a ținut cu noi: s-au înregistrat temperaturi de peste 35 de grade Celsius, cu umiditate excesivă", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul lui Edris, Dorin Ochiuleț.

Pentru tenismenii constănțeni, urmează o vacanță de câteva zile, apoi ei vor participa la turneele de la Mamaia (luna august) și Timișoara (luna septembrie).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 August 2011
Stire din Sport : Eroii de la malul mării
Vineri, 15 Iulie 2011
Stire din Sport : Edris, campion acasă la Letchkov
Sâmbătă, 06 August 2011
Stire din Diverse : Turneu demonstrativ de Beach Tennis
Pagina a fost generata in 0.3739 secunde