ȘOFER SNOPIT ÎN BĂTAIE DE O POLIȚISTĂ, DUPĂ CE I-A SPUS CĂ SEAMĂNĂ CU ELENA UDREA. Bărbatul a rămas inconștient

18332
7
ȘOFER SNOPIT ÎN BĂTAIE DE O POLIȚISTĂ, DUPĂ CE I-A SPUS CĂ SEAMĂNĂ CU ELENA UDREA. Bărbatul a rămas inconștient - perfuziegettyimagescom-1487675262.jpg
O polițistă din Satu Mare a bătut crunt un șofer, după ce acesta i-a spus că seamănă cu Elena Udrea. Supărată peste măsură, agenta l-a lovit până când bărbatul a căzut inconștient. Șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, apoi la sectia de Poliție din Carei. În timp ce unul dintre polițiști întocmea procesul verbal, bărbatul a încercat să facă o glumă spunând că polițista seamănă cu Elena Udrea.

Femeia nu a gustat deloc gluma bărbatului și a început să-l lovească până când l-a lăsat inconștient, potrivit jurnaliștilor de la informațiazilei.ro.

Totul s-a întâmplat sub privirile celorlalți polițiști care se aflau în încăpere. Mai mult, în mijlocul nopții, omul a fost scos din sediul poliției și lăsat în stradă. Dimineața, medicii de la spitalul din Carei au stabilit că bărbatul a suferit o ruptură de vezică urinară. Acesta a fost transferat la spitalul Județean Satu Mare, unde a fost operat de urgență.

După apariția informațiilor în presă, IPJ Satu Mare s-a autosesizat și a fost constituită o comisie de cercetare internă pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

djdjfd
21 februarie 2017
Măcar era ca Elena Udrea

????

Vasile
21 februarie 2017
coman

de unde ati luat ma stirea? ziceti ca de la romaniatv.net ? vai de capul vostru, dati-va demisia!

Mister
21 februarie 2017
Mai rau ca in evul mefiu

Doamna din poliție ar trebui de maine sa fie simeria deoarece a facut abuz de functie si suferă cu capul si nervii fara ca gândească normal din punct de vedere psihologic ,punandu-se cu un om fara discernământ aflat sub influența băuturilor alcoolice si lovandu-l mai mult s-a comportat exact ca un infractor abandonînd victima in strada . IN PRIMUL RAND CA NU SR POATE DISCUTA CU UN OM BEAT,TREBIA INCARCERAT PENTRU 24 ORE ,SA SE TREZEASCA SI APOI ANCHETAT SI POATE TREAZ O VEDEA ALTFEL.

Mister
21 februarie 2017
Mai rau ca in evul mefiu

Doamna din poliție ar trebui de maine sa fie somera deoarece a facut abuz de functie si suferă cu capul si nervii fara sa gândească normal din punct de vedere psihologic ,punandu-se cu un om fara discernământ aflat sub influența băuturilor alcoolice si lovandu-l mai mult s-a comportat exact ca un infractor abandonînd victima in strada . IN PRIMUL RAND CA NU SE POATE DISCUTA CU UN OM BEAT,TREBUIA CA SOFERUL SA FIE INCARCERAT PENTRU 24 ORE ,SA SE TREZEASCA SI APOI ANCHETAT SI POATE TREAZ O VEDEA ALTFEL.

Gigi
21 februarie 2017
Prea putin !

Politista ar trebui inaintata in grad ! Are caracter si sange in instalatie . Adica , ce femeie normala ar vrea sa fie asemanata cu parasuta lui Basescu ?

costica
21 februarie 2017
Faci bani la domiciliu!

Posibilitate de castig pentru anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie sa aveti experienta. Asiguram instruire GRATIS la distanta si online. Cerinte: cunostinte minime de utilizare a calculatorului (word, pdf, email, internet), seriozitate, lucru 2 ore pe zi, in timpul liber. Oferim seriozitate si un mediu excelent de lucru. Pentru a aplica și dvs la aceasta oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email ale departamentului de informatii: pacurarucostica1963@gmail com

Gogu
22 februarie 2017
Deloc

Daca ți-ar fi tras-o nu mai gandeai așa !

Răspuns la: Prea putin !
Adăugat de : Gigi, 21 februarie 2017
Politista ar trebui inaintata in grad ! Are caracter si sange in instalatie . Adica , ce femeie normala ar vrea sa fie asemanata cu parasuta lui...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1977 secunde