Şoferi, atenţie! DN 5, blocat pe sensul de mers Bucureşti-Giurgiu, din cauza unui TIR răsturnat

150
Şoferi, atenţie! DN 5, blocat pe sensul de mers Bucureşti-Giurgiu, din cauza unui TIR răsturnat - 3813c288f57a41edbb9532207e7e017f-1663744544.jpg

Articole recomandate

Circulaţia este blocată pe o bandă din cele două de mers pe DN 5, pe sensul de mers Bucureşti-Giurgiu, după ce un autotren fără încărcătură, condus de un cetăţean străin, s-a răsturnat miercuri dimineaţă, în dreptul localităţii Daia, scrie Agerpres.

"ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină în această dimineaţă, pe DN 5, după ce un autotren s-a răsturnat, în zona localităţii Daia, pe sensul de mers Bucureşti-Giurgiu. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială de stingere şi o ambulanţă SAJ. Şoferul tirului, cetăţean străin, este conştient şi cooperant. Acesta a primit îngrijiri medicale din partea echipajului de ambulanţă, la faţa locului. Tirul nu avea încărcătură', se arată într-un comunicat de presă, emis miercuri, de ISU Giurgiu.

Pompierii asigură măsurile de prevenire a incendiilor şi acţionează pentru sablarea părţii carosabile astfel încât circulaţia să fie reluată pe ambele benzi ale sensului de mers ale drumului naţional.


foto: ISU Giurgiu


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4135 secunde