Fotbal / Bursa transferurilor. Zabou şi Pinson au semnat cu FC Botoşani, Mihalcea a plecat de la Chindia

188
Fotbal / Bursa transferurilor. Zabou şi Pinson au semnat cu FC Botoşani, Mihalcea a plecat de la Chindia - 1-1663744276.jpg

Articole de la același autor

Conducerea clubului FC Botoşani a anunţat că şi-a asigurat serviciile atacanţilor francezi Cyril Zabou şi Virgil Pinson, care au semnat contracte valabile pe o perioadă de doi ani.

În vârstă de 26 de ani, Cyril Zabou a jucat în ligile inferioare din Franţa, la echipele Quevilly Rouen (Liga 2), FC Chambly (Liga 4), Bourges Foot şi AF Bobigny (Liga 4).

Virgil Pinson (26 de ani) a fost legitimat până în prezent la Lokomotiv Sofia (Liga 1 Bulgaria), Quevilly Rouen (Liga 2 - Franţa), Stade Reims (Liga 1 - Franţa) şi Antalyaspor U21.

XXX

Adrian Mihalcea (46 de ani) nu mai este antrenorul Chindiei Târgovişte, conducerea grupării dâmboviţene ajungând la o înţelegere cu fostul internaţional privind rezilierea contractului.

„AFC Chindia Târgovişte a încheiat, pe cale amiabilă, colaborarea cu antrenorul Adrian Mihalcea. Clubul nostru îi mulţumeşte pentru devotament şi implicare şi îi doreşte mult succes în carieră!”, au transmis reprezentanţii clubului Chindia Târgovişte.

După 11 etape, Chindia ocupă ultimul loc în clasamentul Superligii, cu doar trei puncte acumulate şi fără victorie.

Foto: Facebook / Fotbal Club Botoşani 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.0759 secunde