Fotbal, echipa naţională / Accidentat, Chiricheş ratează meciurile cu Finlanda şi Bosnia-Herţegovina

132
Fotbal, echipa naţională / Accidentat, Chiricheş ratează meciurile cu Finlanda şi Bosnia-Herţegovina - 1-1663568029.jpg

Articole de la același autor

Veste proastă pentru selecţionerul naţionalei de fotbal a României, Edward Iordănescu. Pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia-Herţegovina, din Liga Naţiunilor, tehnicianul român nu va putea conta pe serviciile căpitanului Vlad Chiricheş, accidentat.

Chiricheş a rezistat doar 26 de minute în meciul pe care formaţia sa, Cremonese, l-a pierdut, duminică, pe teren propriu, cu Lazio, scor 0-4.

„Chiricheş a acuzat o leziune musculară, iar un prim verdict a făcut ca staff-ul medical al echipei naţionale să considere că nu va putea fi recuperat în timp util pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia şi Herţegovina.

Selecţionerul Edward Iordănescu, împreună cu staff-ul său, va decide în următoarele ore pe cine va chema pentru a-l înlocui în lot pe Vlad Chiricheş”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal.

România va întâlni Finlanda pe 23 septembrie, de la ora 21.45, pe stadionul „Olimpic” din Helsinki, iar meciul cu Bosnia-Herţegovina va avea loc pe 26 septembrie, de la ora 21.45, pe stadionul Rapid-Giuleşti din Bucureşti.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7757 secunde