Fotbal, Liga Naţiunilor / Partida Finlanda - România, arbitrată de spaniolul Carlos del Cerro Grande

196
Fotbal, Liga Naţiunilor / Partida Finlanda - România, arbitrată de spaniolul Carlos del Cerro Grande - 1-1663742752.jpg

Articole de la același autor

UEFA a anunțat brigada de arbitri de la meciul pe care naţionala de fotbal a României îl va disputa în Finlanda, la Helsinki, în Liga Naţiunilor. Partida va fi condusă la centru de Carlos del Cerro Grande, un arbitru spaniol de 46 de ani. Acesta va fi ajutat de conaționalii săi Raul Cabanero și Guadalupe Porras, iar cel de-al patrulea oficial este Guillermo Cuadra, tot din Spania, informează Federaţia Română de Fotbal.

Arbitrul de centru, Carlos del Cerro Grande, este de profesie polițist și poartă ecusonul FIFA din 2013, după ce în 2011 a fost promovat în grupul de arbitri din Primera Division. În 2018 a fost promovat în categoria de elită UEFA. În această ediție de Liga Națiunilor, a mai oficiat o singură partidă, duelul dintre Germania și Anglia, 1-1, din 7 iunie 2022.

România va întâlni Finlanda pe 23 septembrie, de la ora 21.45, pe stadionul „Olimpic” din Helsinki, iar meciul cu Bosnia-Herţegovina va avea loc pe 26 septembrie, de la ora 21.45, pe stadionul Rapid-Giuleşti din Bucureşti.

Foto: football-italia.net 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1874 secunde