Fotbal / A început a patra ediție a programului de talente CCA „Cavalerii viitorului”

128
Fotbal / A început a patra ediție a programului de talente CCA „Cavalerii viitorului” - 1-1663671197.jpg
Pe parcursul acestei săptămâni, Comisia Centrală a Arbitrilor derulează o nouă acțiune de căutare și descoperire a tinerilor arbitri talentați la nivel județean prin programul „Cavalerii viitorului”. Este cea de-a patra ediție a acestui proiect în care au loc, în diferite locații din țară, teste preliminare pe care candidații trebuie să le treacă, informează Federaţia Română de Fotbal.

Pentru a putea participa și avansa în program, tinerii participanți trebuie să obțină minimum nota 7 la testarea teoretică și trebuie să treacă și de probele fizice.

În prima etapă, vor fi testați 250 de arbitri, 30 fiind femei. După fiecare etapă a programului, curs introductiv, curs de consolidare, cei mai buni arbitri vor fi testați și promovați în lotul pentru Liga a III-a.

Testele preliminare ale acestei ediții a programului „Cavalerii viitorului”, organizate sub îndrumarea managerilor regionali FRF, vor fi coordonate și supravegheate de instructorul fitness UEFA și de membrii și colaboratorii Comisiei Centrale a Arbitrilor. Programul face parte din strategia CCA de dezvoltare a arbitrajului la nivel județean.

Programul testelor preliminare „Cavalerii viitorului”: Timișoara - 19 septembrie, Craiova - 20 septembrie, București - 21 septembrie, Iași - 22 septembrie, Cluj-Napoca - 23 septembrie.

Foto: Federaţia Română de Fotbal / frf.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.836 secunde