Șoferi, atenție! Rusaliile vin cu restricții de circulație

351
1
Șoferi, atenție! Rusaliile vin cu restricții de circulație - restrictiicirculatie-1466183382.jpg

Articole de la același autor

Cele trei zile de Rusalii din acest an vin la pachet cu o serie de restricții de circulație, impor-tante de știut pentru șoferii care pleacă la drum. Așadar, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România anunță participanții la trafic că circulația vehiculelor rutiere se desfășoară restricționat pe unele sectoare de autostrăzi și drumuri naționale europene în zilele de Rusalii, respectiv sâmbătă, 18 iunie, duminică, 19 iunie, și luni, 20 iunie. 


Concret, pe autostrada A2, lucrările se vor desfășura astfel: București (intersecție A2 cu Centura București) - Fundulea - Lehliu (intersecție A2 cu DN3) - Fetești (intersecție A2 cu DN 3B) - Cernavodă (intersecție A2 cu DN3) - Murfatlar (intersecție A2 cu DN3), pe ambele sensuri. Sâmbătă, autostrada va fi închisă între orele 16.00 - 22.00, iar duminică și luni, între orele 06.00 - 22.00. Măsura se aplică pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă auto-rizată mai mare de 3,5 tone. 


De asemenea, compania mai anunță și menținerea, până la data de 30 iunie, a măsurii de restricționare a circulației autovehiculelor cu MTMA mai mare de 5 tone pe podul de la Agigea, fiind permis exclusiv traficul auto-vehiculelor destinate transportului de persoane și a celor cu regim de circulație prioritară, atunci când se deplasează în ac-țiuni de intervenție sau în misiuni care au caracter de urgență.


De asemenea, traficul rutier se va desfășura în continuare pe benzile centrale ale podului, iar viteza de deplasare va fi limitată la 50 km/h.


În aceleași perioade, va fi închis și DN 39 Constanța - Mangalia, astfel: Agigea (intersecție DN39 cu DN 39A) - Mangalia (intrare municipiu), pe ambele sensuri. Sâmbătă, între orele 16.00 - 22.00, iar duminică și luni, între orele 06.00 - 22.00. Măsura este valabilă pentru vehiculele rutiere cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.


Comentează știrea

costica
19 iunie 2016
opinie

Oferim contract de comision si scrisoare de recomandare. Important! Lăsați mesaj cu textul " INFO" doar pe e-mail! Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară sau din străinătate. PROIECTUL ESTE DEJA IN PLINA DESFASURARE ! Când doriți mai multe informații, contactați –ma la adresa de e-mail: pacurarucostica1963@gmail com Intr-o zi riscand, poti sa ramai fericit pentru toata viata!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.403 secunde