Șoferi, atenție! Se circulă greu din cauza controalelor!

128
1
Șoferi, atenție! Se circulă greu din cauza controalelor! - ung57871800-1441114739.jpg
Ministerul Afacerilor Externe atenționează că circulația rutieră este dificilă la granița dintre Ungaria și Austria, din cauza controalelor amănunțite făcute pe autostrada austriacă M1.


"Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Ungaria și Austria că din cauza controalelor amanunțite instituite de autoritățile austriece, pe autostrada M1, în zona de trecere a frontierei dintre Ungaria și Austria, la Hegyeshalom, circulația rutieră se desfășoară cu dificultate, formându-se cozi de mai mulți kilometri, pe sensul de intrare pe teritoriul austriac", potrivit unui comunicat de presă trimis de MAE.


MAE atenționează că timpul de trecere a graniței ungaro-austriace se poate prelungi în continuare.

Ministerul Afacerilor Externe reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația "Călătorește în siguranță" (ce poate fi descărcată gratuit din "App Store" și "Google Play"), care oferă informații, recomandări de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale.



Comentează știrea

lili
1 septembrie 2015
excelente vesti

Start rapid spre castiguri! Avem nevoie foarte urgent de persoane ambitioase si calme, doritoare de castiguri suplimentare si rapide in timpul lor liber, intr-o activitate de mare viitor. Reprezentam un proiect aflat acum in plina dezvoltare si vrem sa colaboram cu oameni preocupati sincer de viitorul lor. Te intereseaza? Cere acum mai multe detalii la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4641 secunde