Sandra Pralong, consilier de stat pentru Relația cu Diaspora

87
Sandra Pralong, consilier de stat pentru Relația cu Diaspora - sandrapralong-1441114935.jpg

Articole de la același autor

Președintele Klaus Iohannis a numit-o pe Sandra Pralong în funcția de consilier de stat la Departamentul pentru Relația cu Românii din Afara Granițelor, începând cu data de 1 septembrie, anunță luni Administrația Prezidențială.

"Dragi prieteni, de mâine preiau noi responsabilitati în calitate de Consilier de Stat în Administrația Prezidentială, unde mă voi ocupa de românii din afara granițelor. Sper să ne putem implica împreună în valorizarea întregului potențial pe care îl reprezintă românii de peste hotare pentru țara noastră. Ca sa încep cu dreptul cum se spune, sper să comentați doar postările de FB și declarațiile făcute în calitate oficială, după preluarea funcției. Cele bune tuturor și vă mulțumesc pentru sprijin", a scris Pralong pe Facebook, la scurt timp după anunțul oficial al Administrației Prezidențiale.

Sandra Pralong a candidat pe listele ARD, din partea PNȚCD, în 2012, pentru un loc în Senat, însă nu a fost aleasă.

Ea a mai deținut această poziție în perioada 1998 – 2000, când a fost consilier personal al președintelui Emil Constantinescu, fiind responsabilă pentru comunicarea internațională și coordonarea politicilor către romînii din afara țării.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6094 secunde