Șoferi, atenție! Unde sunt amplasate radarele Poliției Rutiere, astăzi

133
2
Șoferi, atenție! Unde sunt amplasate radarele Poliției Rutiere, astăzi - radar137931478014009207681404539-1409986281.jpg

Articole recomandate

În cursul acestei zile, polițiștii rutieri vor acționa pe bulevardul Mamaia, pe bulevardul I.C. Brătianu și pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, în localitatea Ovidiu, pe DN3 în localitatea Murfatlar și pe DN39 în localitatea Mangalia, pentru prevenirea și combaterea evenimentelor care se produc din cauza neacordării priorității pietonilor și traversarea neregulamentară.


Poliția Rutieră transmite următoarele tuturor șoferilor: respectați limitele de viteză pe sectorul de drum pe care circulați; reduceți viteza în apropierea marcajelor pietonale și a sensurilor giratorii; manifestați atenție sporită în apropierea unităților de învățămant; nu utilizați telefonul mobil în timpul condusului; evitați orice altă preocupare care v-ar putea distrage atenția în timpul condusului.


Comentează știrea

admirator
7 septembrie 2014
hahahaha!

bine doamnelor, domnisoarelor si domnilor jurnalisti, cum contribuiti domniile voastre la siguranta traficului in oras, daca deconspirati locurile unde sunt amplasate radarele? oricum, soferii se anunta intre ei cu ajutorul farurilor. Dar sa le spui direct, devine complicitate la accident. Sau instigare, favorizarea infractorului etc. Poate mai meditati. Chiar e asa de rau sa-i amendeze pe vitezomanii care produc atitea accidente, inclusiv pe trecerile de pietoni? (Mai ales...) Zau ca va faceti de rusine cu astfel de stiri! Lasati sa amendeze vitezomanii! E singura masura pe care Politia o are la indemana sa previna accidentele, in orsul asta! Si pe asta o torpilati... Sunteti coautori morali la toate accidentele auto din oras si judet, dupa ce publicati astfel de stiri... Puteti fi trasi la raspundere civil si penal de toate victimele.

Gabi
7 septembrie 2014
Locuri de Munca Alternative!!

Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4669 secunde