Șoferi beți la volan, pe străzile Constanței, de sărbători

213
Șoferi beți la volan, pe străzile Constanței, de sărbători - valdejpeg-1523383264.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au avut parte de sărbători pline de activitate, după ce mai mulți șoferi s-au întrecut în contravenții și infracțiuni rutiere.

În prima zi de Paști, un șofer, în vârstă de 59 de ani, a condus un autoturism Tico, pe DN3, în localitatea Deleni, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a acroșat un parapet metalic de pe marginea drumului și a părăsit partea carosabilă. Oamenii legii au stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,82 alcool pur în aerul expirat.

Tot în prima zi de Paști, în jurul orei 21:00, o femeie, în vârstă de 42 de ani, a condus un autoturism marca Mercedes-Benz, pe strada Vârful cu Dor, din municipiul Constanța, iar din cauza neatenției, a pierdut controlul asupra autoturismului și a intrat în coliziune cu un gard de beton. A rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei de pe bancheta din spate, în vârstă de 44 de ani.

Un tânăr, de 27 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus o mașină marca Audi, pe strada Mercur, din municipiul Constanța, iar la plecarea de pe loc a surprins și accidentat ușor o femeie de 27 de ani. După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

"Recordul" este deținut de un bărbat, în vârstă de 44 de ani, care a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice, în cea de-a doua zi de Paști. Acesta a fost prins în localitatea Cumpăna, la volanul unui autoturism Ford, cu o alcoolemie de 1,07mg/l și având dreptul de a conduce autovehicule anulat. În toate aceste cauze, polițiștii au întocmit dosare penale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9578 secunde