Șoferi beți și fără permise de conducere prinși în trafic

199
Șoferi beți și fără permise de conducere prinși în trafic - soferi-1579535155.jpg

Articole de la același autor

Oamenii legii au surprins în trafic, în week-end-ul care tocmai ce s-a încheiat, o mulțime de șoferi indisciplinați sau fără a avea carnet de conducere. Astfel, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat, zilele trecute,  un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Panait Cerna din Cernavodă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 


La fel s-a întâmplat și în Constanța, unde polițiștii au identificat un bărbat, de 60 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Dumbrăveni, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale. Totodată, s- a stabilit că bărbatul în cauză avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs. 
Și la Mangalia, polițiști din cadrul Biroului Rutier au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus o autoutilitară pe DN 39, în localitatea 23 August, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule și având valabilitatea autorizației de circulație provizorie expirată. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6854 secunde