Șoferi din Constanța și Mangalia, rămași fără permisele auto: nu au oprit la culoarea roșie a semaforului!

201
Șoferi din Constanța și Mangalia, rămași fără permisele auto: nu au oprit la culoarea roșie a semaforului! - x-razii-cta-mangalia-1685602363.jpg

Articole recomandate

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au desfășurat, marți, 30 mai, o acțiune pe linia acordării de prioritate și a respectării culorii roșii a semaforului. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 28 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 20.000 de lei. Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 28 de permise de conducere, dintre care 16 pentru nerespectarea culorii roșii a semaforului, 6 pentru neacordare de prioritate, 4 pentru depășire neregulamentară, iar restul pentru alte abateri.

În aceeași zi, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul Rutier și Biroul Ordine Publică au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră. În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 22 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 1.400 de lei, dintre care 8 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 7 pentru încălcarea marcajului longitudinal continuu, 5 pentru neportul centurii de siguranță, iar restul pentru alte abateri. Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 2 de permise de conducere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1862 secunde