Șoferi penali, prinși pe străzile din Constanța

117
1
Șoferi penali, prinși pe străzile din Constanța - soferipenali-1419010701.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au prins doi bărbați care s-au urcat la volan cu diverse nereguli. Polițiștii din Valu lui Traian l-au tras pe dreapta pe Fahri C., de 52 ani. Oamenii legii l-au testat cu aparatul Drager, iar rezultatul a fost pozitiv: aceasta avea o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul pur expirat.

Apoi, polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac l-au scos din trafic pe Victor C., din comuna Mihai Viteazu, care conducea pe DJ 226 din localitatea Sinoie fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, oamenii legii au stabilit că mașina nu era înmatriculată. Cei doi s-au ales cu dosare penale. 

Comentează știrea

RODICA
21 decembrie 2014
OFERTE DE LUCRU PENTRU TOTI!

Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 20 Decembrie 2014
Stire din Eveniment : ACCIDENT cu VICTIMĂ la Mangalia
Pagina a fost generata in 1.2465 secunde