Șoferii băuți la volan, luați în vizor de rutieriștii constănțeni

86
Șoferii băuți la volan, luați în vizor de rutieriștii constănțeni - soferiibautilavolan-1387122922.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii rutieri constănțeni au întocmit dosare penale pe banda rulantă, la sfârșitul săptămânii trecute. Vorbim despre 13 șoferi care s-au ales cu dosare penale pentru că au sfidat legislația rutieră. Alți șoferi au rămas fără permisul de conducere pentru că nu au acordat prioritate de trecere altor autovehicule, pentru că au depășit neregulamentar și pentru că au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 de kilometri pe oră.

De asemenea, alți 119 conducători auto s-au trezit cu amenzi usturătoare, pentru că nu au purtat centura de siguranță (46) sau pentru că au depășit limita legală de viteză (11). În plus, și cinci pietoni au fost sancționați pentru că au traversat strada prin loc nepermis. Astfel de acțiuni vor continua - afirmă polițiștii rutieri constănțeni, care se luptă pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

"Polițiștii rutieri îi sfătuiesc pe conducătorii auto să respecte limitele de viteză, atât în localități, cât și în afara acestora, să folosească centura de siguranță, atunci când sunt în trafic atât conducătorii auto cât și pasagerii acestora, să nu se angajeze în efectuarea depășirilor neregulamentare, să nu aibă în timpul mersului preocupări de natură a-i distrage în mod periculos atenția, adică să caute acte, să umble la casetofon, să vorbească la telefonul mobil", afirmă Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al Serviciului Rutier Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3896 secunde