Accidente rutiere la Constanța. Fetiță de trei ani, la spital

194
Accidente rutiere la Constanța. Fetiță de trei ani, la spital - accidenterutierelaconstanta-1387122887.jpg

Articole de la același autor

O fetiță de trei ani și o femeie de 73 de ani au ajuns la spital, sâmbătă, în urma unor accidente rutiere produse pe raza județului Constanța.

Primul eveniment a avut loc în jurul orei 9. Laurentin Odor, de 46 de ani, din Saraiu, conducea o Dacia pe strada Nicolae Țîrcă din Hârșova, dinspre Dunăre către DN 2A. La un moment dat, ajungând în dreptul imobilului cu numărul 36, șoferul a accidentat-o pe Ancheta A., de trei ani care, lipsită de supravegherea părinților, a traversat strada prin loc nepermis, din partea dreaptă a șoferului. Copila a fost transportată la spital, unde a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă se află în afara oricărui pericol.

Trei ore mai târziu, polițiștii rutieri constănțeni erau chemați să cerceteze un alt accident rutier. Georgian Puși, de 23 de ani, din Cogealac, conducea un BMW pe strada Dionisie cel Mic din municipiul Constanța. La un moment dat, ajungând în dreptul blocului DM2B, tânărul a vrut să dea cu spatele, mo-ment în care a accidentat-o pe Aurelia Paraschiv, de 73 de ani, care se deplasa pe șosea prin spatele mașinii. Septuagenara a fost lovită ușor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Septuagenară lovită de mașină
Pagina a fost generata in 0.8745 secunde