Șoferiță de coșmar: cinci dintr-o lovitură

1428
2
Șoferiță de coșmar: cinci dintr-o lovitură - cincimasini-1433349356.jpg

Articole de la același autor

Nu a respectat semnificația indicatorului "Stop" și a provocat un accident rutier în care au fost implicate cinci autoturisme. Protagonista este o tânără de 30 de ani, din Constanța, iar carambolul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri în zona Cireșica, din Constanța. Potrivit anchetatorilor, șoferița se deplasa pe aleea Daliei, iar la intersecția cu strada Cpt. Dobrilă Eugeniu nu a acordat prioritate și a intrat într-un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din Lumina. În urma impactului cea de-a doua mașină a intrat într-un alt autoturism. Alte două mașini care erau parcate au fost avariate în urma accidentului. Polițiștii de la Rutieră veniți la fața locului i-au testat cu aparatul Drager pe șoferi și au stabilit că niciunul dintre ei nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. O persoană a fost rănită în urma accidentului și a ajuns pe patul de spital. Șoferița vinovată s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Comentează știrea

Marius
3 iunie 2015
bani in timpul liber

Dacă îți dorești sincer să câștigi bani mai mulți decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveți să acorzi mult mai puțină atenție lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău și mult mai multă atenție "micuței voci" care îți vorbește în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Send Me An Angel
4 iunie 2015
Send Me An Angel

Încrederea e punctul de plecare al îmbogățirii. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea "De la idee la bani". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email la "[email protected]"

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Iunie 2015
Stire din Eveniment : Carambol rutier cu cinci mașini
Marţi, 26 Mai 2015
Stire din Eveniment : Accident la Capitol
Pagina a fost generata in 0.5834 secunde