Șoferița-kamikaze de la Constanța, internată la psihiatrie

785
1
Șoferița-kamikaze de la Constanța, internată la psihiatrie - soferita-1498667423.jpg
Șoferița din București care a îngrozit șoferii și pietonii din zona Capitol - Bulevardul Mamaia - strada Ion Rațiu, după ce a trecut pe culoarea roșie a mai multor semafoare, lovind mai multe mașini, a fost internată la psihiatrie. În plus, femeia s-a ales cu permisul suspendat. 


Andreea Elena I. nu va putea șofa până nu se va închide dosarul penal deschis pe numele ei, pentru refuzarea de recoltare a probelor biologice. Ulterior va fi consultată de un medic specialist, iar în funcție de diagnostic, i se va putea anula dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. 


"Polițiștii constănțeni au observat în momentul identificării șoferiței în cauză un comportament delirant, cu o gândire dezorganizată. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice și a fost condusă la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii prezenței în organism a unor substanțe cu efect psihoactiv. Deoarece a refuzat să-i fie prelevate probe biologice, medicii care au consultat-o au decis transferarea la secția de psihiatrie a Spitalului Județean Constanța", au precizat polițiștii constănțeni. 


Comentează știrea

fani
29 iunie 2017
soferita

Dar doctorul care o spus ca-i intreaga la bibilica ce pateste ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7396 secunde