Șoferul beat care "zbura" cu 140 de km/h în Lazu, arestat pentru 29 de zile

307
Magistrații de la Tribunalul Constanța au dispus, vineri, arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile a lui Doru Șaban, care, în urmă cu câteva zile, a fost depistat în timp ce conducea, beat fiind, un autoturism cu viteza de 140 de km pe oră în localitatea Lazu. Când a fost oprit, polițiștii au depistat și o altă problemă în ceea ce îl privește. Este vorba de faptul că el a prezentat un permis de conducere din Turcia, care era falsificat.
Vineri, în fața judecătorilor, avocatul lui Șaban a declarat că nu se impune arestarea preventivă a acestuia aducând drept argumente faptul că soția sa este însărcinată în opt luni și că trebuie să fie acasă pentru a face pomeni pentru un alt copil ce i-a decedat în urmă cu doar câteva luni.
Procurorul de ședință a susținut însă că este necesară luarea măsurii arestării preventive a acestuia pentru că el a demonstrat, prin propriile fapte, că "nu are niciun respect pentru regulile elementare de conviețuire socială" și că, din cauza sa, se putea întâmpla o nenorocire. "Nu trebuie să așteptăm să se întâmple ceva pentru a lua o astfel de măsură. Atunci poate fi prea târziu!", a conchis procurorul.
Judecătorii au decis, prin urmare, arestarea preventivă a lui Doru Șaban pentru o perioadă de 29 de zile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6322 secunde