Serviciul Județean de Ambulanță angajează șoferi

788
Serviciul Județean de Ambulanță angajează șoferi - soferambulanta-1331578272.jpg
Stația centrală Constanța a Serviciului Județean de Ambulanță organizează două concursuri pentru ocuparea postului de șofer pe autosanitară pe perioadă determinată. Primul concurs are loc astăzi, la ora 09.00, iar cel de-al doilea se va desfășura la sfârșitul lunii aprilie.
Cei care vor să se angajeze ca șoferi în cadrul Serviciului de Ambulanță Constanța mai au la dispoziție două săptămâni pentru a se înscrie în concursul din data de 25 aprilie, programat la ora 09.00.
Potrivit reprezentanților SJA, înscrierile se fac până pe 23 martie, iar pentru ocuparea postului de șofer pe autosanitară vă trebuie o cerere de înscriere adresată conducătorului instituției, copii după buletin, diploma de studii și carnetul de muncă, minim trei ani vechime ca șofer profesionist, cazier judiciar și adeverință medicală cu aviz psihiatric. Totodată, trebuie să plătiți o taxă de înscriere și aveți nevoie de o recomandare de la ultimul loc de muncă sau școală, copii după certificatele de naștere, căsătorie sau nașterea copilului, livretul militar și un dosar cu șină. Actele trebuie prezentate și în original pentru verificare.
Concursul din data de 25 aprilie va avea loc la sediul unității din strada Bravilor, nr. 1, municipiul Constanța.
Mai multe amănunte puteți afla de la serviciul de Resurse Umane, la numărul de telefon 0241/624.711, interior 138, sau pe site-ul instituției www.ambulance-ct.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2278 secunde